Seyir halindeki iş makinesi, alev alev yandı

Nevşehir-Kayseri yolunda iş makinesi, seyir halindeyken yandı. İtfaiyecilerin söndürdüğü yangında iş makinesi, kullanılamaz hale geldi.

Seyir halindeki iş makinesi, alev alev yandı
Seyir halindeki iş makinesi, alev alev yandı
GİRİŞ 20.01.2023 15:25 GÜNCELLEME 20.01.2023 15:25

Nevşehir-Kayseri yolu Avanos ilçesi yakınlarında, Kayseri’ye seyir halinde olan Atakan Ş.'nin kullandığı 27.99.10 plakalı iş makinesi, henüz belirlenemeyen nedenle alev aldı. Kısa sürede büyüyen alevler, iş makinesini sardı. İhbarla bölgeye jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye erleri, yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından yangını söndürdü. İş makinesi kullanılamaz hale geldi. Jandarma, inceleme başlattı. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler