İstanbul'a beklenen yağış başladı

Son yılların en kurak Aralık ve Ocak ayını yaşayan İstanbul'da baraj doluluk oranları da alarm vermeye başlayınca kar yağışı ve yağmur dört gözle beklenir oldu. Gelen son dakika bilgisine göre İstanbul'da yağmur etkili oldu.

GİRİŞ 20.01.2023 16:52 GÜNCELLEME 29.01.2023 12:52
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

İstanbul son yılların en büyük kuraklık kriziyle karşı karşıya kalmak üzereyken Meteoroloji'den gelen haber vatandaşları mutlu etti. Hava radarından alınan son görüntülere göre yağmur bulutları İstanbul'un batısından giriş yaptı.

İSTANBUL YAĞMURA KAVUŞTU

Gün içerisinde yapılan son uyarılardan sonra yağmur İstanbul'un tamamında etkili olurken yollarda uzun trafikler oluştu.

EDİRNE'DE SAĞANAK ETKİLİ OLDU

Edirne'de sağanak yaşamı olumsuz etkiliyor. Sağanak bazı sokak ve caddelerde su birikintisine neden oldu, trafikte yoğunluk yaşandı.

 

ŞUBAT VE MART'TA ÇOK SERT KIŞ BEKLENİYOR

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, bu yıl şubat ortasından Mart ortasına kadar sert bir kışın yaşanacağını söyledi.

CUMA SONRASI YAĞMUR DUASI

İSKİ’nin bugün açıkladığı verilerine göre barajlardaki doluluk oranı yüzde 30’a düştü. Yağmur ve karın yağmaması, sıcaklığın mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesinin oluşması üzerine cuma namazı sonrası camilerde yağmur duası edildi.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 62
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    o senin görüşün
    Cevapla
  • Seyfi 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah’a hamd olsun.
    Cevapla
  • Vanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah Allah rahmet ini ülkemin Her yerine yağdırır
    Cevapla
  • Mahmutmu Diyem 1 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli Kemal Sunal ıda anıp öyle duaya çıkılması gerekiyordu. Üçkayıtcı filimi aklıma geldide. Edirneden giriș yapıyor ama istanbula yağıyor, demekki Bulgarların nefesi daha güçlü bu hususta. Hani ekrem olduğu mühletce istanbula kar yağmur yağmazdı yalancının mumu yassıya kadar yağarmıș.
    Cevapla
  • Tarik Emir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tüm filmlerinde aziz nesin veya Rıfat ilgaz gibi İslam düşmanlarının filminde oynayıp sobra da ben Tüm filmlerinde davamı güttüm diyen birine rahmet okunur mu?
    Cevapla
  • 3434 1 yıl önce Şikayet Et
    Salo kardes zaten yağmadı ki neresi yalan salo
    Cevapla
  • Vatanperver 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten bir beyin taşıyor musun yoksa boş mu diye bir düşündüm sonra dedim ki beyni olsa şu yorumu yapar mı dedim yapmazsın tabi ki.. o yüzden seni beyin eksikliğinden dolayı kınamıyorum aksine senin için dua edeceğim bir insan böyle nasıl yaşar bu kafayla...
    Cevapla
  • Xxl 1 yıl önce Şikayet Et
    He sensin kafayı Holywoodtarzı yeşilçam tarzı film kurgularıyla yemiş zavallı
    Cevapla
  • Yarkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bizleri affet bizlere mağfiret et rahmetini indir Allahim biz aciziz sen kerimsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz