Pervin Buldan'dan altılı masaya çağrı: Bizim adayımıza oy verin!

Altılı masaya kendi adaylarını destekleme çağrısında bulunan Pervin Buldan, "Bizim adayımız lehine çekilirlerse birinci turda kazanma şansımız çok yüksek" dedi.

Pervin Buldan'dan altılı masaya çağrı: Bizim adayımıza oy verin!
Pervin Buldan'dan altılı masaya çağrı: Bizim adayımıza oy verin!
GİRİŞ 21.01.2023 13:29 GÜNCELLEME 21.01.2023 13:29
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

Üçüncü ittifak olarak sol partilerle ortak bir aday çıkarma konusunda anlaşan HDP'de Eş Başkan Pervin Buldan'dan dikkat çeken bir çıkış geldi.

Buldan, altılı masayı eleştirdiği açıklamasında, "Altılı masa bizden ‘yanımızda görünmeyin, biz sizinle ortak fotoğraf vermeyelim ama bu iktidarı değiştirmek için koşulsuz şartsız, bizim belirleyeceğimiz adaya oy verin’ beklentisi içinde. Ancak bu şu an itibariyle mümkün olmayan bir şey" dedi.

ALTILI MASAYI TOPA TUTTU: NEDEN ONLARIN ADAYINI ÇEKMESİ DÜŞÜLMÜYOR

Buldan, altılı masanın adayı için hep kendi adaylarının yarıştan çekilmesinin öne sürüldüğünü de söyledi.

Buldan, "Bizim altılı masa lehine adayımızı çekilmemiz düşünülüyor da altılı masanın çekmesi neden düşünülmüyor?" diyen Buldan, "Altılı masa adayını çeksin, bizim adayımıza oy versinler. Bu kadar net konuşuyoruz" şeklinde konuştu.

"BİZİM ADAYIMIZA OY VERSİNLER" 

Pervin Buldan'ın konuya ilişkin ifadeleri şu şekilde:

"Altılı masa bizden ‘yanımızda görünmeyin, biz sizinle ortak fotoğraf vermeyelim ama bu iktidarı değiştirmek için koşulsuz şartsız, bizim belirleyeceğimiz adaya oy verin’ beklentisi içinde. Ancak bu şu an itibariyle mümkün olmayan bir şey. Bizim altılı masa lehine adayımızı çekilmemiz düşünülüyor da altılı masanın çekmesi neden düşünülmüyor? Altılı masa adayını çeksin, bizim adayımıza oy versinler. Bu kadar net konuşuyoruz" 

"ALTILI MASA ADAYINI ÇEKERSE BİRİNCİ TURDA KAZANMA ŞANSIMIZ ÇOK YÜKSEK" 

Buldan ayrıca, "Altılı masanın adayının bizim adayımız lehine çekilmesi durumunda adayımızın birinci turda kazanma şansının çok yüksek olduğunu söylemek isterim" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: BİANET
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 78
  • Envers 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu gibi kanı bozuk zihniyetin çıkma sebebi bunlara oy verenler aksi halde bunlar ülkemizin başına bela olmazlardi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    altlı masaya oy verenler 1.islam düşmanlarına oy vermiş olur.2.devlet düşmanlarına oy vermiş olur.vesselam.
    Cevapla
  • Asi ihtiyar 1 yıl önce Şikayet Et
    Birakin rol kesmeyi, artik chp nin adaylarini ve politikalarini da kandil belirliyor. Chpkk tabiri piyangodan cikmadi. alltili masa ve pkk tipis tipis bidenin adayina oy vereceksiniz. Bidenin mualefete destek verecegiz lafi diplomatik tir. Acilimi iktidari belirleyemiyorsak, muhalefeti belirleriz dir.
    Cevapla
  • Turgut Öztan 1 yıl önce Şikayet Et
    Altı değil altmışaltı masa olsanız fark etmez Muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Kara günlere değil Ak günlere evet Reyimiz ( oyumuz ) Ak parti
    Cevapla
  • Metehan 1 yıl önce Şikayet Et
    Danışıklı dövüş olduğunu görmeyip, bunlara ve avaneleri olan altılı ganyana oy verenler de kendini vatansever görmesin lütfen...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...