Uyuşturucu ve ruhsatsız tabanca satan kişi yakalandı

İstanbul Küçükçekmece'de uyuşturucu ve ruhsatsız silah satan şüpheli polis ekiplerince yakalandı.

Uyuşturucu ve ruhsatsız tabanca satan kişi yakalandı
Uyuşturucu ve ruhsatsız tabanca satan kişi yakalandı
GİRİŞ 22.01.2023 09:35 GÜNCELLEME 22.01.2023 09:35

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah satışı yapıldığı bilgisi üzerine inceleme başlattı.

Tespit edilen adrese baskın yapan ekipler, 10 ruhsatsız tabanca, 4 kurusıkı tabanca, 1 pompalı tüfek, 1 havalı ve 1 bilye atar tabanca, 2 namlu açma aleti, 2 spiral makinası, 3 matkap, 93,6 gram uyuşturucu madde ve 1 hassas terazi ele geçirdi.

Gözaltına alınan A.A.Y. (36), işlemlerin ardından sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 33 saattir giderilemedi