İstanbul'da FETÖ'nün tepesine çöküldü! Aktif görevdeydiler...

İstanbul’da, FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonda, örgütte sorumlu düzeyde olan, emniyet ve TSK yapılanmasında hücre sorumluluğunda faaliyet gösteren aralarında aktif kamu görevlilerinin de olduğu 10 şüpheli yakalandı.

İstanbul'da FETÖ'nün tepesine çöküldü! Aktif görevdeydiler...
İstanbul'da FETÖ'nün tepesine çöküldü! Aktif görevdeydiler...
GİRİŞ 25.01.2023 09:22 GÜNCELLEME 25.01.2023 09:45
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçmiş dönemlerde gözaltına alınan FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü üyelerinin ifadeleri ve itirafçı ifadeleri doğrultusunda örgüt üyesi olduğu belirlenen 11 şüpheli tespit etti. Ekipler şüphelileri yakalamak için bu sabah saatlerinde yaptığı operasyonla 11 şüpheliden 10’unu gözaltına aldı. Şüpheliler arasında aktif olarak kamu görevinde olan, farklı meslek gruplarında çalışanların da olduğu öğrenildi. Ayrıca, örgütsel iletişim modeline uygun ankesörlü hatlar üzerinden iletişim kayıtlarının bulunduğu, örgütle iltisaklı şirketlerde SGK kayıtlarının olduğu ve emniyet ve askeri yapılanma içerisinde sorumlu düzeyde faaliyet gösterdikleri belirtildi. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • damga 1 yıl önce Şikayet Et
    fetöşcüler. fetöşünüz nerede. hiç görünmüyor. haftalık video çeken fetöş sırra kadem bastı. zehirci, sihirci, büyücü, hırsız, lanetli, aşağılık damgası vurulmuş, melun fetöşcüler. fetöşünüz önce delirmiş sonra da mustafa özcanın zehiri ile geberip gitmiş. fetöşcüler kuduruyormusunuz. kudurun kudurun. daha çok kuduracaksınız.
    Cevapla
  • Zeki 1 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır milletin tepesine kendileri çöküyordu herşeyi kendilerine mübah görüyorlardı.Etme bulma dünyası.
    Cevapla
  • dertli 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar ülkemizde ve milletimiz içerisinde kanser hüçresi gibiler bunların kontrolünü gevşettiğin zaman bütün devlet birimlerini salar milleti zehirlemeye devam eder sıkı takip ve denetimlerle halkımızın ihbarlarıyla ve bu yapıya yakın olan siyasi ve fikri kişileri dışlayarak bu vatan hainlerinin önüne geçebiliriz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu vatan hainlerini kahretsin insaAllah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi