Ülke TV ekranında yayınlanan "5.Gün" programına konuk olan Terör ve Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ isim vermeden CHP'li bir ismin Kızılema için söylediği "Kutudan bir maket yapmışlar bize uçak diye yutturuyorlar" sözlerine tokat gibi yanıt verdi.

AVRUPA, KIZILELMA'YI İLE F-35 İLE KIYASLIYOR

Başbuğ, CHP'ye yakınlığıyla bilinen Tele1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ için de, "Ben ona Merdane diyorum, yanıyor-dönüyor, eviriyor-çeviriyor bir türlü sığdıramıyor. Diyor ki; 'Ufacık bir şey bunlar (Kızılelma), bakmayın bunların öyle abarttıklarına, seçim malzemesi yaptıklarına' içimizden birileri bunları söylerken, Avrupa ise Kızılema'ya olan hayranlığını medyasına taşıyor. Avrupa basınında çıkan son haberlerde ise Kızılelma'nın F-16 ile eş değer olduğunu belirtilirken, F-35'in yerini alıp almayacağı tartışılıyor." sözlerini kaydetti.

 

Yorumlar 28 Yorum Var
  • Kamil 31.01.2023 23:24
    En az 10 adet prototip yapmalı , tatbikat sahasında zeki harp stratejisi test edilmelidir . Aralarında Machine to Machine iletişmi kurup , harp stratejisi belirleyecekler . Biri gidecek Radarlı kruvazörü imha edecek , diğeri gidecek Avacs ı halledecek , bir diğeri denizaltıyı tespit edip , havadan deniz torpedosu bırakacak , 5 i gidecek F16 filosunun önünü kesip uçaksavarlar fırlatacak . Savaş zekadır .
  • TEKNIK 26.01.2023 12:55
    boluculer haınler çatlasın. 2023 vatan ıçın çok onemlı1 oy bıle altın değerınde .ya yol olacagız ya da var olacağız. haçlılar ajanları ıle macın kalan suresını 2. yarısını oynayacaklar. 17mılyon km2 den bu çografyaya duştuk. bolşevık ıhtılalı en onemlı sebep .bızı kurtardı.fakat haçlılar kalanı halletmeyı kolluyorlar.içerdekı haınlere fırsat vermemelıyız.basıt vaadlere kanmamalıyız.
  • Ankaralı.. 26.01.2023 12:37
    Allah bin kere razı olsun, Türk yüzyılı başladı, zalimlerin sonu geliyor inşallah...
  • OSMANLI 26.01.2023 12:04
    Muharrem abisi onun kişiliğini ortaya çıkardı. Magır merdan para için yapamayacağı bir şey yoktur dedi.
  • Osman 26.01.2023 11:16
    5 saat çok iyi bir süre bu uçağın sürekli havada kalmasına gerek yok ki o iş küçüklerin görevi
Daha fazla yorum görüntüle