21 il için "turuncu" ve "sarı" uyarı: Fırtına ve sağanağa dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan "turuncu" ve "sarı" kodlu uyarıda, Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolu'nun doğusu ile Bolu'da kuvvetli yağış ve fırtına bekleniyor.

21 il için "turuncu" ve "sarı" uyarı: Fırtına ve sağanağa dikkat
21 il için "turuncu" ve "sarı" uyarı: Fırtına ve sağanağa dikkat
GİRİŞ 27.01.2023 03:58 GÜNCELLEME 27.01.2023 07:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye 27 Ocak'tan itibaren batı kesimlerden başlayarak yağışlı sistemin etkisine girecek.

Marmara, İç Anadolu, Akdeniz ve Ege Bölgesi'nin tamamı ile Doğu Anadolunun doğusunda yağış görülecek. Yağışların, Mamara, Ege, Batı Akdeniz ile İç Anadolu'nun batısında kuvvetli olması öngörülüyor. Yağış alan bölgelerde rüzgarın güneyli yönlerden kuvvetli, yer yer fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

21 il için "turuncu" ve "sarı" uyarı

Gök gürültülü sağanak beklenen, Aydın, Antalya, Balıkesir, İzmir, Manisa ve Muğla için "turuncu", kuvvetli rüzgar beklenen, Afyonkarahisar, Bolu, Kayseri, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Yozgat, Aksaray ve Karaman ve gök gürültülü sağanak ve kuvvetli rüzgar beklenen, Burdur, Çanakkale, Denizli, Isparta ve Uşak için "sarı" kodlu uyarıda bulunuldu.

Sel, su baskını, yıldırım, fırtına, dolu, hortum, kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim rahmet nasip eylesin inşallah... Rahmetine de layık eylesin inşallah...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!