Konya-Antalya karayolunda yoğun kar yağışı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı Konya-Antalya karayolunda ulaşımı etkiliyor.

Konya-Antalya karayolunda yoğun kar yağışı
Konya-Antalya karayolunda yoğun kar yağışı
GİRİŞ 28.01.2023 18:54 GÜNCELLEME 28.01.2023 18:55
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İlçe merkezinde başlayan yağmur yağışı yüksek kesimlerde kar yağışına dönüşürken, kar nedeni ile birçok sürücü zor anlar yaşadı. Seydişehir-Antalya karayolunun 14. kilometresinden itibaren etkili olan kar yağışı ile özellikle 1825 rakımlı Alacabel mevkiinde kar kalınlığı 20 santimetreyi aşarken, kara hazırlıksız yakalanan birçok sürücü yolda kaldı.



Yolda kalan sürücüler zincir takarak ilerlerken zinciri olmayan araçlar vatandaşlar ve Seydişehir Bölge Trafik ekipleri tarafından itilerek kurtarıldı. Kar yağışının bu gecede devam etmesi beklenirken, yetkiler sürücülerin kış lastiği ve zincirsiz yola çıkmamaları konusunda sürücülere uyarılarda bulundu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Meheme 1 yıl önce Şikayet Et
    Cok şükür elhamdülillah bereketli olsun inşallah
    Cevapla
  • corumlu19 1 yıl önce Şikayet Et
    rabbimize sonsuz hamd senalar şükürler olsun ki rahmet melekleriyle ülkemizi bereketlendirecektir...içimizdeki nankör hainleri nispet imanlıların suyu gözü hürmetine her daim dualarımda
    Cevapla
  • dikkat etmek lazım 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaza yapmadan önce ihmaller ve ihtimaller bizim kontrolümüzdedir .! Kazadan sonra biz ihmal ve ihtimallerin kontrolünde oluruz ..!
    Cevapla
  • nkontaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah.
    Cevapla
  • Harputlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım rahmetini ve varlığını esirgeme üzerimizden.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?