Kazaya yardım etmek isterken canından oldu

Başakşehir'de kaza nedeniyle, sürücüleri uyarmaya çalışan Erhan Kaya kamyonetini ters yöne çevirip aracından indi. Bu sırada seyir halinde bir minibüs, Erhan Kaya'ya çarptı. Kaya, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazaya yardım etmek isterken canından oldu
Kazaya yardım etmek isterken canından oldu
GİRİŞ 31.01.2023 10:03 GÜNCELLEME 31.01.2023 10:03

Kaza, saat 07.30 sıralarında Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Ömer Aktaş'ın kullandığı 34 CHR 487 plakalı hafif ticari araçla, başka bir araç çarpıştı. Kazanın etkisiyle Aktaş'ın aracı su yoluna düşerken, arkadan çarptığı aracın sürücüsü olay yerinden uzaklaştı.

Aynı anlarda olay yerinden geçerken kazayı gören 34 SB 7694 plakalı kamyonetin şoförü Erhan Kaya (42), diğer sürücüleri uyarmak istedi. Aktaş'a yardım etmek için kamyonetini ters yöne çevirip farlarını yaktı. Bu sırada 34 LIM 411 plakalı minibüsle seyir halinde olan Semih Olkun, Erhan Kaya'yı son anda fark etti. Manevra yapan Semih Olkun tüm çabasına rağmen duramayarak Erhan Kaya'ya çarparak, ağaçlık alana savruldu. Kazada Erhan Kaya minibüs altında kalarak sıkıştı.

HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından minibüsün altından çıkarılan Kaya, ambulansa alındı. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Kaya'nın hayatını kaybettiğini belirlerken. Hafif ticari araç sürücüsü Ömer Aktaş ise kazayı hafif yaralı atlattı. Polis ekipleri minibüs şoförü Semih Olkun'u gözaltına aldı. 

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor