Boşanma aşamasındaki eşinin öldürdüğü Canan'ın cenazesi toprağa verildi

İstanbul'da boşanma aşamasındaki eşi Serdar Semiz (45) tarafından tabancayla vurarak öldürülen Canan Semiz'in (37) cenazesi, memleketi Samsun'da toprağa verildi.

Boşanma aşamasındaki eşinin öldürdüğü Canan'ın cenazesi toprağa verildi
Boşanma aşamasındaki eşinin öldürdüğü Canan'ın cenazesi toprağa verildi
GİRİŞ 31.01.2023 13:35 GÜNCELLEME 31.01.2023 13:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul'da gerçekleşen olay, önceki gece Turgut Reis Mahallesi 514 Sokak'ta meydana geldi. Serdar Semiz, sokakta tartıştığı 3 yıldır boşanma aşamasında olduğu eşi Canan Semiz'e tabancayla ateş edip, kaçtı. Canan Semiz, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Polis ekiplerince yakalanan Serdar Semiz, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.



Canan Semiz'in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından memleketi Samsun’a getirildi. Semiz için Alaçam ilçesi Kapaklı Mahallesi'nde öğle vakti cenaze namazı kılındı.

Namazın ardından Canan Semiz'in cenazesi, aile kabristanlığında toprağa verildi.

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Son zamanlarda ki kadın cinayetlerindeki artışın temelinde yatan sebep, kadınlara verilen aşırı imtiyazlardır. Devleti arkasına alan kadınlar kocalarına karşı son derece asi, sorumsuz, ve katı. Hayatın şartları, ekonomik sorunlarda üst üste gelince erkeklerde öfke patlamasına yol açıyor. Bir de üstüne üstlük evden uzaklaştırma cezaları da tuzu biberi olunca cinayetler kaçınılmaz oluyor. Devletin bu saçmalıklara acil çözüm bulması gerekiyor.
    Cevapla
  • İdaaaaam 1 yıl önce Şikayet Et
    Kısas ve idam gelmeden bu millete huzur ve güven yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı