PKK'lı 4 terörist daha teslim oldu, sınırlarda 3 şüpheli yakalandı

Son dakiak haberi: Son 24 saat içerisinde PKK terör örgütünden kaçan 4 terörist teslim oldu. Öte yandan Yunanistan ve Suriye sınırında ise 2'si DEAŞ'lı biri PKK'lı 3 şüpheli yakalandı.

PKK'lı 4 terörist daha teslim oldu, sınırlarda 3 şüpheli yakalandı
PKK'lı 4 terörist daha teslim oldu, sınırlarda 3 şüpheli yakalandı
GİRİŞ 31.01.2023 15:54 GÜNCELLEME 31.01.2023 15:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İkna çalışmaları sonucu terör örgütü PKK'dan kaçan 4 terörist daha güvenlik güçlerine teslim oldu. Bu yıl teslim olan örgüt mensubu sayısı 5'e yükseldi.

İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; son 24 saat içerisinde terör örgütü PKK'dan kaçan 4 terörist daha güvenlik güçlerine teslim oldu.

Teslim olan örgüt mensuplarının 1992 ve 2015 yılları arasında terör örgütüne katıldıkkarı, Irak ve Suriye'de faaliyet yürüttükleri tespit edildi.

Sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda; 2023 yılında teslim olan örgüt mensubu sayısı 5'e yükseldi.

SINIRLARDA 2'Sİ DEAŞ'LI 1'İ PKK'LI 3 KİŞİ YAKALANDI

Milli Savunma Bakanlığı, ülkemizden Yunanistan'a ve Suriye'den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 şüpheli yakalandığını açıkladı. 

Yapılan incelemede 2 şahsın DEAŞ, 1 şahsın da PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar teslim olsalarda hain yine haindir. sıkın kafalarına gitsin
    Cevapla
  • Jhapp 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne teslim.... Yakin gitsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri