Son Dakika... Kartal'da anne ve 2 çocuğu ölü bulundu!

İstanbul Kartal’da bir evde anne ve 2 çocuğu ölü bulundu. Olayın gaz zehirlenmesi nedeniyle gerçekleştiği şüphesi üzerinde duruluyor.

GİRİŞ 31.01.2023 16:31 GÜNCELLEME 31.01.2023 19:39
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kartal'da anne ile iki çocuğunun ölü bulunduğu dairenin tesisatında yapılan kontrolde doğal gaz kaçağı bulunduğunun tespit edildiği öğrenildi.

Atalar Mahallesi Göktürkler Sokak'taki bir apartmanda yaşayan Melek Dönmez (34) ile çocukları Havvanur (11) ve Belinay Ergay'dan (13) bir süredir haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kapıyı çilingirle açarak içeri giren ekipler, yoğun gaz kokusu bulunan dairede anne ile çocuklarının cesediyle karşılaştı.

İGDAŞ ekipleri tarafından ikametgahın tesisatında yapılan kontrolde doğal gaz kaçağı bulunduğunun tespit edildiği öğrenildi.

Anne ve iki çocuğunun cenazeleri, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis, sağlık ve İGDAŞ ekipleri incelemelerini tamamlayarak olay yerinden ayrıldı.

BİNA SAKİNİ: BİR BUÇUK SENELİK KOMŞUMUZ

Bina sakini Adil Akın, "Bizim sabah haberimiz oldu. Arkadaşı aramış haber alamamış çilingirle gelmiş. Üçü de evde ölü bulunmuş. Çocukları tanıyoruz, hanımefendiyi çok tanımıyoruz. 1 buçuk senelik komşumuz. Polisler gelince haberimiz oldu. Komşulara sordular, eşim de ifadeye gitti" dedi.

KAYNAK: İHA, AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    garip geldi,doğalgaz acaip kokuyor,kaçak varsa burunları koku almamış mı.hadi birinin burnu tıkalı,çocuklarda yaşça büyük sayılır.birinin olsun gaz kokusunu almaması hayret.sonra tesisatta doğalgaz kaçağı nasıl oluşmuş,rutubetli,tesisat boruları paslanmış rutubetli bodrum katlarda bile pek kaçak olmazken,sanki tesisat kurcalanıp gaz kaçırır hale getirilmiş gibi. acaba annenin çocuklarla beraber intihar planı olabilir mi.
    Cevapla
  • Semih 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence bir aile dramı var içinde belkide yokluktan
    Cevapla
  • Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Böyle ölümlerin cennette mükafatı çoktur. Yinede Allah kimseyi böyle ağır hadiseler ile imtihan etmesin.
    Cevapla
  • VEFA 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne oluyor ARKADAŞ bu aralar hep aile faciası
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahim rahmet eylesin mekanları cennet olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor