Başkan Erdoğan'dan AK Partili vekillere uyarı: Hakkımı helal etmem!

Son dakika haberi... Başkan Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, anayasa değişikliği ile ilgili AK Partili vekillere seslenerek Genel Kurul'daki yerlerini alma çağrısında bulundu.

GİRİŞ 01.02.2023 14:30 GÜNCELLEME 01.02.2023 14:30
Bu Habere 234 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Grup toplantısında konuşan Erdoğan, "Burada üzülerek bir şeyi söylemek istiyorum; grubumuzun maalesef Genel Kurul'da toplantılara katılmada sıkıntı yarattığını dün öğrendim. Bu beni ciddi manada üzdü. Bu millet kendi kasasından maaşı veriyor ve bu maaşla, milletvekili arkadaşlarımız bu görevi yapıyor. Genel Kurul'da eğer yoklamalarda benim milletvekili arkadaşlarım bulunmazsa bu millet hakkını sizlere helal etmez. Kim gelmediyse ben de hakkımı helal etmiyorum." ifadelerini kuıllandı.

Başkan Erdoğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; 

Aile kurumunu Anayasa teminatı altında parlamentoya sunduk. Ey altılı masa, LGBT'yi kimler savunuyor söyleyin. Cumhur İttifakı'nın çalışmalarıyla düzenleme komisyonda kabul edildi. Bu yüce çatı altında hiçbir milletvekilinin ailenin korunmasını ve kadınlarımızın haklarını korumaya alan yasa teklifine hayır demeyeceklerine inanıyorum.

Tüm milletvekillerine şu çağrıyı yapmak istiyorum; iradenize ipotek konulmasına fırsat vermeyin. Bu tarihi fırsatın kaçmasına fırsat vermeyin. Genel Kurul'da vicdanlarınızın sesini dinleyerek Anayasa değişiklik teklifine evet deyin.

AK PARTİLİ VEKİLLERE UYARI: HAKKIMI HELAL ETMEM

Burada üzülerek bir şeyi söylemek istiyorum; grubumuzun maalesef Genel Kurul'da toplantılara katılmada sıkıntı yarattığını dün öğrendim. Bu beni ciddi manada üzdü. Bu millet kendi kasasından maaşı veriyor ve bu maaşla, milletvekili arkadaşlarımız bu görevi yapıyor. Genel Kurul'da eğer yoklamalarda benim milletvekili arkadaşlarım bulunmazsa bu millet hakkını sizlere helal etmez. Kim gelmediyse ben de hakkımı helal etmiyorum. Bu sıradan bir olay değil. Eğer milletvekili adayı olmuşsan burada görevini hakkıyla yerine getireceksin. Aldığınız maaşlar haramdır, bunu da böyle bilin.

İsveç boşuna uğraşma, sen Kur'an'ın yakılmasına, yırtılmasına müsaade ettiğin sürece biz sizin NATO'ya girmenize evet demeyiz. Finlandiya ile ilgili daha az sorun var.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 234
  • Onda biri kadar 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu milletvekilleri bakanlar Reisin çalıştığının onda biri kadar çalışsa Reis %70 ile seçilir.Bir elin parmak sayısını geçmeyen bakanın adını hatırlıyoruz diğerlerini bilen yok milletvekillerini zaten unuttuk.Reis tek başına günde 4-5 saat uyku ile ümmetin dertlerini çözmeye çalışıyor.Allah ondan razı olsun,başımızdan eksik etmesin.
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis yalnız, kendi mücadele ediyor her şeyle,
    Cevapla
  • hıghlander 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Erbakan ve Meral Akşener Hanımın ,Akparti ile oylarını birleştirdiğini ilan etmesi...tüm sıkıntılar kaybolur...istikrar açısından...Bu iki parti liderine minnettar olunur ve ileride sonrasına bakılır;2028'den sonra.En uygunu şu tabloda bu,vatan bekası açısından. Sayın Erbakan ve Sayın Akşener'e ...!
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Etmiyoruz zaten... Reis bunlara helallik yok. Vatandaşların dertlerini ,pahalilik ta nazil ezildigimizi kendi az olan maaşlarından fark bile etmiyorlar? Biz.onlardan razı değiliz.
    Cevapla
  • Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Millet vekillerinin meclis oturumlarını takip ediyorum gelmeyen vekili reis aday göstermesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...