Emanet aldığı araç hastane yolunda alev topuna döndü!

Tekirdağ Çorlu’da bir vatandaşın, hastaneye gitmek için emanet aldığı araba alev topuna döndü. Yanan araç hurda hurda yığınına döndü.

Emanet aldığı araç hastane yolunda alev topuna döndü!
Emanet aldığı araç hastane yolunda alev topuna döndü!
GİRİŞ 02.02.2023 12:57 GÜNCELLEME 02.02.2023 12:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Tekirdağ Çorlu’da gerçekleşen olay, Zafer Mahallesi Şimşir Sokak üzeri Yeni Sanayi Sitesi mevkiinde meydana geldi.

Ağır bakım ışıklardan Çorlu Devlet Hastanesi istikametine seyreden Ercan Alparslan idaresindeki 34 FA 8702 plakalı hafif ticari aracın motor kısmından bir anda dumanlar yükseldi.

SANAYİ ESNAFI YARDIMA KOŞTU 

Aracını yol kenarına çeken sürücü Alparslan araçtan atlayarak, çevredeki sanayi esnafı ve itfaiyeden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürdü. Yanan araç demir yığınına döndü.

YANMADAN BİRKAÇ DAKİKA ÖNCE KOKU GELMİŞ 

Rahatsızlığı nedeniyle hastaneye gitmek için arabayı bir yakınından emanet aldığını ifade eden sürücü Ercan Alparslan, “Araçla seyrederken duman kokusu geldi. Durdum, indim baktım bir şey göremedim. Sonra tekrar seyrederken ön kısımda yangın çıktı. Kaputu açamadım, sonra sanayideki esnaf ve itfaiyeyi aradık” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • FaTiH 1 yıl önce Şikayet Et
    bizde de "emanetin kuyruğu yoha olur...." derler. çorum yöresi (yoha=ince)
    Cevapla
  • Recep IŞIK 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim KAHRAMAN ÇORUM uma ÇAYIROVA DAN sevgi ve selamlarımı yolluyor sevgili ÇORUM lu hemşehrilerime sevgi ve hürmetlerimi sunuyor HAYIR DUALARINI BEKLEDİĞİMİ benimde onlara HAYIR DUALARIMI yaptığımı hemde her zaman HAYIR DUALARIMDAN eksik etmediğimi bildiriyorum.
    Cevapla
  • Hyt 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok sevdiğim bir abinin lafı geldi aklıma Emanet malın canı gtndedir derdi haklıymış, çok geçmiş olsun olan mala olsun...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak