MSB: 3 PKK'lı terörist etkisiz!

MSB: "Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı terörist, silahlarıyla birlikte Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi"

MSB: 3 PKK'lı terörist etkisiz!
MSB: 3 PKK'lı terörist etkisiz!
GİRİŞ 04.02.2023 13:33 GÜNCELLEME 08.03.2023 19:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış
Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 1
  • DERVİŞBABA 1 yıl önce Şikayet Et
    Aha özgür özel çok üzülmüştür. göreve gelince (Allah fırsat vermesin nasip etmesin) tüm TSK ya sılah bıraktırır. Tüm orduyu dağıtır, tersanelere girilir, uçak ve siha lar gömülür ve memleketin tamamı bil fiil PKK Ermeni Yunan ve Rumlara teslim edilir. Bizim AÇ millet de huzura erer karnı doyar !!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak