Fahrettin Altun: Seferberlik başlatıyoruz

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, temiz bilgi için topyekün bir seferberlik başlatılacağını duyurdu. Bu kapsamda Dezenformasyon Bildirim Servisi uygulamasının tanıtım programının 7 Şubat'ta yapılacağını açıkladı.

Fahrettin Altun: Seferberlik başlatıyoruz
Fahrettin Altun: Seferberlik başlatıyoruz
GİRİŞ 04.02.2023 22:08 GÜNCELLEME 04.02.2023 22:08
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda dezenformasyonla mücadeleye dikkati çekti, "temiz bilgi" vurgusu yaptı.

Altun paylaşımında, "Dezenformasyonla mücadelede vatandaşlarımızın katılımını sağlayan yepyeni bir uygulamayı hayata geçiriyoruz. Temiz bilgi için topyekün seferberlik başlatıyoruz. Dezenformasyon Bildirim Servisi uygulamamızın tanıtım programına davetlisiniz" ifadesini kullandı.



Dezenformasyon Bildirim Servisi uygulamasının tanıtım programı, 7 Şubat Salı günü gerçekleşecek.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim hiç bir devlet bu depreme anında yetişemez 10 IL bu illerin ilçeleri var köyleri var bugün süper güç abd olsa bile yetişemez kimse boş konuşmasın. 1999 depreminde kocaelide 15 gün sonra geldi devlet o bonusan ahmaklar öğün nerdeydi.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Devletimiz ilk dakikalardan itibaren depremzedelerin yanında devletimiz var olsun türkiye kenetlendi birlik oldu
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Iyi ki varsınız iletişim birilerini fena halde etkileştirmekte Lâkin Devletimiz gerekenleri yapmakta Devletimiz var Allah yar yardımcınız olsun Efendim Hürmet Muhabbetle
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Fahrettin bey İYKİ VARSINIZ CUMHURBAŞKANI Erdoğan'a bağlı olarak öyle bir dik duruşunuz varki Allahım razı olsun inşallah duâlarım her zaman sizler için Haydar ÇELiK Teşekkür ederim ACISU SİTESİ P
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Fahrettin çok kurbazlık iyi getirmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dikkat çeken Suriye, Somali, Karabağ çıkışı...
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"