Malatya’da feci kaza: 1’i ağır 2 yaralı

Malatya’da iki aracın karıştığı feci kazada 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Malatya’da feci kaza: 1’i ağır 2 yaralı
Malatya’da feci kaza: 1’i ağır 2 yaralı
GİRİŞ 05.02.2023 01:32 GÜNCELLEME 05.02.2023 01:32

Kaza, gece yarısı Malatya- Elazığ karayolu Buhara Bulvarı Meslek Yüksek Okulu arkasında meydana geldi. Edinilen bilgiler göre, Elazığ istikametine seyir halinde olan E. C. (28) idaresindeki 44 EC 666 plakalı araç ile G.Ç. (32) yönetimindeki 44 AAV 366 plakalı araç çarpıştı.

Kazada araç sürücüleri yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan E.C.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı