Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak deprem dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini iletti.

Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü
Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü
GİRİŞ 06.02.2023 17:49 GÜNCELLEME 06.02.2023 18:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, deprem nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı telefonla arayan Rusya Devlet Başkanı Putin, hayatını kaybedenler için taziyelerini iletti, yaralılara şifa dileğinde bulundu.

Rusya Devlet Başkanı Putin görüşmede, Rusya’nın Türkiye’ye arama kurtarma ve afetle mücadele alanında yapacağı desteklere ilişkin de bilgi verdi.

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    Önce konsolosluklar kapatıldı. Sonra Abd gemisi boğaza demirledi. Türkiye için seyahat uyarısı yapıldı. Sonra deprem oldu. Ben mi yaniliyorum? Bu depremden burnuma pus kokular geliyor. HAARP teknolojisiyle bir alâkası olma ihtimali yüksek... Yorumlarinizi bekliyorum. Rabbim ülkemize yardım etsin. Birlik vakti Türkiye!
    Cevapla
  • Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz kendimiz güçlü durmalıyız . Böyle durumlarda kardeş devletler istisna , hiçbir devlete güvenemeyiz .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir