Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde yıkılan binaların enkazından yaklaşık 30 saat sonra 2 kadın yaralı kurtarıldı.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Antakya'da yıkılan binaların enkazlarında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Atatürk Caddesi'nde bir binanın enkazında AFAD koordinesinde İHH ve jandarma ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalarda, enkaz altında kalanlar olduğunu tespit etti. Ekiplerce yapılan çalışmada enkazdan saat 10.00 sıralarında Hatice Akgöl (85) yaralı çıkarıldı. Akgöl'ün eşinin ise cansız bedenine ulaşıldı.

Asi Nehri yakınında bulunan Cebrail Mahallesi'nde de bir binanın enkazında ekiplerce gerçekleştirilen çalışmada, ismi öğrenilemeyen bir kadın yaralı kurtarıldı. Kadını enkazdan çıkaran komandonun gözyaşlarını tutamadığı gözlendi. Bölgede ekiplerin arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Mustafa.58 08.02.2023 00:31
    Canlarıyla başlarıyla her zaman her ortamda Türk milletinin yanında olan şerefli ordumuza Allah zeval vermesin asker sahada yok diye algı yapan fitne fesat gurubunun işleride bu olsa gerek zavallı bir anlayıştan başka birşey beklenmez
  • Oğuz 08.02.2023 00:17
    Milletine yufka yürekli , Düşmanına Kaplan olan tek Millet TÜRK MİLLETİ/ASKERİ. YARAB İÇİMİZDEN ÇOK HAİN ÇIKTI, AMA BU MİLLET SENİ ÇOK SEVİYOR YARAB .ARZINA EMRET TOPRAK ENERJİSİNİ SALLIYARAK ÇIKARTMASIN YARAB. DEVLETİMİZE ZEVAL VERME YARAB. BOYNUMUZ BÜKÜLÜR İSE KAFİRLERE KARŞI GÜÇSÜZ KALIRIZ. MAZLUMA KOŞAMAYIZ. SEN YARDIM ET YARAB.
  • Aks 08.02.2023 00:02
    Allah razı olsun komutanım feraset sahibi aziz milletimizin bir ferdi olmakdan gurur duyuyor Allah'ıma hamdü senalar ediyorum uzuv engelinden dolayı elimizden dua etmekten başka birşey gelmiyor her daim kalbimizde ve dualarımızdasınız. Rabbim bütün gönül erlerimizi korusun kolasın yar ve yardımcınız olsun
  • taycan 07.02.2023 23:56
    dunyanin en merhametli askeri bizim askerdir
  • türk 07.02.2023 23:54
    ALLAH devletimize zeval vermesin devlet asker vatandaş var gücüyle oradalar aksini söyleyenler vatan hainleridirler
Daha fazla yorum görüntüle