İzmir'de deniz 25 metre çekildi!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde deniz bazı bölgelerde yaklaşık 25 metre çekildi. Vatandaşlar, 3 yıl önceki İzmir Depremi'nden sonra tsunami felaketi yaşadıkları için tedirginlik yaşadı.

GİRİŞ 09.02.2023 00:23 GÜNCELLEME 09.02.2023 09:43
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Seferihisar ilçesi Sığacık Mahallesi’nde deniz, bazı bölgelerde yaklaşık 25 metre çekildi. Çekilen denizin üzerinde adacıklar oluştu, iskeleler karada kaldı.

DEPREM SONRASI DENİZ ÇEKİLDİ

Deniz kenarındaki tesisler denizden uzaklaştı. Panik yaşayan Sığacıklı vatandaşlar, 30 Ekim 2020'de yaşanan İzmir depremi ile tsunami felaketini yaşadıklarını ve o günleri dün gibi hatırladıklarını belirtirken, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde yıkıma neden olan deprem felaketinden sonra denizde yaşanan çekilmeden korktuklarını söyledi. 

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 35
  • Almira 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar azmadıkça bela gelmez çeki düzen verelim kendimize
    Cevapla
  • Almira 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar azmadıkça bela gelmez çeki düzen verelim kendimize
    Cevapla
  • yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    kula bela gelmez hak yamayınca hak bela yazmaz kul azmayınca riya bizde drsinler bizde haset iftira zina hepsi mevcut derin bir. tövbeye başlayıp kendimizi düzeltmeliyiz vesselam
    Cevapla
  • İsmail43 1 yıl önce Şikayet Et
    Bundan sonra yapılacak 4 kat ve üzeri tüm binalarda deprem izolatörü zorunluluğu getirilmeli. Başka türlü bu yıkımları engelleyemeyiz. Mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri gideriz. Bu depremden çıkaracağımız ders te bu olmalı. Ayrıca güçlendirme için mevcutlara da yapılabilir.
    Cevapla
  • miço 1 yıl önce Şikayet Et
    izmir, istanbul ,bursa deprem bekleyen illerimiz....Allahım sonumuzu hayrolsun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir