Adıyaman’da 4 çocuk 64 saat sonra sağ çıkartıldı: İlk sözü “annem nerede” oldu

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde yaşları 2-16 arasında 4 çocuk depremden 64 saat sonra enkaz altından sağ çıkartıldı. Enkazdan ikinci olarak çıkarılan küçük çocuğun ilk sözleri “annem nerde” oldu.

Adıyaman’da 4 çocuk 64 saat sonra sağ çıkartıldı: İlk sözü “annem nerede” oldu
Adıyaman’da 4 çocuk 64 saat sonra sağ çıkartıldı: İlk sözü “annem nerede” oldu
GİRİŞ 08.02.2023 21:36 GÜNCELLEME 08.02.2023 21:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde çöken 5 katlı binanın enkazında kalan aynı aileden 4 çocuk AFAD ekipleri tarafından sağ olarak çıkartıldı. Enkazdan ikinci olarak çıkartılan çocuklardan ismi öğrenilemeyen 4-5 yaşlarındaki çocuğunun ilk sözleri “annem nerde” oldu.

Peş peşe sağ olarak çıkartılan çocukları ekipler sevince boğdu. 16 yaşlarındaki İlay’da ise bulunduğu yerden yarı baygın olarak kurtarıldı. Sağ olarak kurtarılan çocuklar sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    annesi nerede peki
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek