CHP'ye yakın TV kanallarındaki skandal 'fetvalara' bir yenisi daha eklendi. Skandalın ismi ise yine 'CHP'nin ilahiyatçısı' olarak tanınan Nazif Ay oldu. Ay, TELE1'de Namık Koçak'ın sunduğu Forum Hafta Sonu Programına katıldı. Burada soruları yanıtlayan Ay, Atatürk heykellerine saygı konusunda tepki çeken bir çıkışa imza attı.

"Atatürk heykellerine saygı farzdır"

Ay, "Atatürk'e saygı göstermek,  saygı duruşu sadece kalbi olarak değil. Onun mozalesinin yanında, heykelleri ve büstlerinin karşısında saygı göstermek farz-ı kifayedir." dedi. Bu çıkışa karşılık olarak Nazif Ay'ı destekleyen sunucu Namık Koçak ise, "Yanlış ifade ediyorlar. Tapınmak... Ben tapınmıyorum. Saygı başka bir şey tapınmak başka bir şey." dedi.

Yorumlar 269 Yorum Var
  • Seyit Onbaşı 20.03.2023 18:09
    Aponun Heykelleri ni dikeceğiz diyenler! Aziz Milletimiz de biliyor ki! Atatürk 'le ilgi ve alakalarının olmadığını!. Sevdiklerinden ve Taptıklarından! Da değil!. Emellerine ulaşmak için sadece menfaatleri doğrultusunda köprü olarak DEVLETİMİZ üzerinde operasyon düzenleyerek kirli tezgahların peşinde olduklarını aşikar olarak ta söylemekten de kaçınmıyorlar!. Aziz Milletimizin Yarım kalan bir işi kalmıştı 15 Temmuzda! Bu Aziz VATAN'IMIZın Sahipsiz olduğu nu zannederler! O günü asla unutmayın! Kirli emeklerinize müsade etmiyecegiz!
  • Alper 20.03.2023 08:29
    "Farz-ı ayn" dese anlayacağım, farz-ı kifaye deyince anlatmak istediğiyle de çelişiyor. Sadece fikren değil zikren de cahil olduğu hemen ortaya çıkıyor.
  • Orhan dikmen 20.03.2023 07:50
    Cahiliyet devrindeki gibi ha bebu cehil ha bunlar Sözde okumuş yazar olmuş ne fayda boş boş boş faydasız ilim
  • Mstf 20.03.2023 05:14
    Bişey derdim şimdide neyse. Birgün büyük put küçük putları baltasıyla kıracak ve baltayı boynuna asacak.
  • misafir 19.03.2023 20:13
    Yediği haramlar ile işlediği günahlar dokunmuştur.
Daha fazla yorum görüntüle