Muhalefeti öven içerikler ve başlıklar kullanan YouTube kanalı Medyali TV, "Seçimlerde oyunuz kime olacak?" sorusunu vatandaşa yöneltti. Bir kadının siyasi gündemi yorumlayış şekli ve bilgisi dikkat çekti.

ERDOĞAN'A "ADAM GİBİ ADAM", KILIÇDAROĞLU İÇİN "YALAN MAKİNESİ" DEDİ

Altılı masanın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu yetersiz bulan ve "Yalan makinesi" olarak tanımlayan 72 yaşındaki kadın, "Her şeye koşan adam, adam gibi adam" ifadelerini kullanarak seçimde oyunu Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğini söyledi.

ESKİ TÜRKİYE'DEKİ SKANDALLARI HATIRLATTI 

Altılı masanın hiçbir şey yapamayacağını ve seçilirse yönetim krizi çıkaracağını savunan yaşlı kadın hazır cevaplarıyla takdir topladı.

Parlamenter sisteme geri dönmek istemediğini, ekmek, yağ ve gaz bulamadıklarını vurgulayan teyzemiz, Başkan Erdoğan'ın elinden gelen her şeyi yaptığını söyledi.

MERDAN YANARDAĞ İLE CANAN KAFTANCIOĞLU'NUN İSLAM DÜŞMANI AÇIKLAMALARINA TEPKİ GÖSTERDİ

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Tele1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'ın tekbire küfrettiğini, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun "Ezandan tiksiniyorum" dediğini hatırlattı.

"ALTI KİŞİ NE YAPACAKLAR, BUNLAR SUSAM YA"

"Ben imanım için yaşıyorum. Hiç kimse için değil. Allah'ım emrettiği için yaşıyorum" diyen vatandaş "Bunlar altı kişi ne yapacaklar, hepsi susam ya. Bırak ya" ifadelerini kullandı. Muhalefet eğer iktidara gelirse, anlaşamayacaklarını ve 6 ay sonra seçime gideceklerini kaydetti.

MİKROFONU TUTAN KİŞİ PROVOKASYONA SOYUNDU, YAŞLI KADIN AFFETMEDİ

Röportaj yapmak yerine kirli algı yönetimine başvuran sözde muhabir, tecrübeli vatandaşın feraseti ve net cevapları karşısında istediğini alamayınca, "Tek adam rejimini beğeniyorsunuz. Meclis'i de feshedelim mi?" diyerek dezenformasyon yapmak istedi.

Siyasi olgunluğuyla hayran bırakan kadın, mikrofonu tutan kişinin algı yönetimini, "Atıyor imzayı her şey oluyor. Ama altı kişi hiçbir şey yapamaz. Ben o koalisyonları çok yaşadım. Ben 72 yaşındayım" ifadeleriyle alt üst etti.

Yorumlar 164 Yorum Var
  • Gürbüz 29.03.2023 16:30
    Helal. Maşallah sana bacı.
  • İsimsiz 21.03.2023 15:00
    Allah razı olsun teyzeciğim zz kuşağıda bir görse doğruları keşke ama yok hepsi kafaları boş
  • Öztürk 21.03.2023 11:23
    Kılıçdaroğlu yalan makinası değil yalanmatiktir.
  • Misafir 21.03.2023 11:15
    Bu teyze hangi ilde acaba gidip elini öpmek istiyorum. Helal olsun
  • erdal 21.03.2023 11:14
    ANA baştacısın
Daha fazla yorum görüntüle