Al Sancak'ın efsane isminden ortalığı kasıp kavuracak açıklama! 'TV tarihinde ilk!'

Sezonun en fazla konuşulan yapımlarından biri olan Al Sancak dizisinde 'General Sacit Korkmaz' karakterini üstlenen Cem Kurtoğlu dikkat çeken açıklamalara imza attı.

Al Sancak'ın efsane isminden ortalığı kasıp kavuracak açıklama! 'TV tarihinde ilk!'
Al Sancak'ın efsane isminden ortalığı kasıp kavuracak açıklama! 'TV tarihinde ilk!'
GİRİŞ 03.04.2023 10:58 GÜNCELLEME 03.04.2023 10:59
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

TRT1'de iddialı çıkış yakalayan ve ilk bölümden bu yana beğeniyle seyredilen Al Sancak dizisinin usta oyuncusu Cem Kurtoğlu bomba açıklamalarda bulundu. Üstlendiği 'General Sacit Korkmaz' karakteriyle ilgi odağına oturan ve kısa sürede izleyenlerin gönlünde taht kuran Cem Kurtoğlu iddialı sözlere yer verdi.

Sergilediği performansla ekran başındakileri etkisi altına alan Cem Kurtoğlu, rol aldığı Al Sancak dizisinin TV tarihinde bir ilki gerçekleştirdiğinin altını çizdi. Öte yandan oynadığı karakterin sahip olduğu özellikleri detaylı bir şekilde anlatan Cem Kurtoğlu, Al Sancak projesine ilişkin izleyenlerin dikkatini çekecek ifadeler kullandı.

Alparslan Büyük Selçuklu'yu hareketlendirecek transfer! 2'si de gidenlerin yerini dolduracakAlparslan Büyük Selçuklu'yu hareketlendirecek transfer! 2'si de gidenlerin yerini dolduracak

“Sacit; sert mizaçlı, babacan ve liyakatli bir komutan”

Al Sancak’ın Sacit’i, usta oyuncu Cem Kurtoğlu karakteri hakkında “Tümgeneral Sacit Korkmaz; sert mizacının arkasında baba şefkati olan ve varlığını her zaman timinin yanında hissettiren bir komutan. Timini her daim destekleyen, savunan, güç veren bir komutan. Evlatlarını bir operasyona gönderirken içi kıyılıyor, bunun ağırlığı altında eziliyor ama belli etmiyor. Soğuğun en alasını, sıcağın en fenasını, barut kokusunu, çatışmayı, sıkışmışlığı, acıyı, eziyeti çok iyi biliyor. O; timi ayakta tutan, diri olmalarını sağlayan, bu konuma atanmış en liyakatli kişi. Her personeli, onun emir komutasında çalışmaktan onur duyar.” şeklinde konuştu.

Kızılcık Şerbeti 21.bölüm fragmanında duygusal kavuşma! Tarifi mümkün olmayan anlar…Kızılcık Şerbeti 21.bölüm fragmanında duygusal kavuşma! Tarifi mümkün olmayan anlar…

“Askerlerin yaşamlarını ve davranışlarını biliyorum”

Al Sancak dizisinde Özel Kuvvetler Komutanı Sacit Korkmaz’ı canlandıran Cem Kurtoğlu, karakterine hazırlık sürecini “Çok sayıda rütbeli asker tanıdığım ve dostum olduğu için asker yaşam ve davranışlarını biliyorum. Görüşlerimi, karakter analiziyle birleştirerek çalışma sürecim devam ediyor.” sözleriyle anlattı.

“Al Sancak projesi bir ilki gerçekleştirdi”

Öncelikle dizimiz Türk televizyon tarihinde bir ilki gerçekleştirdi. Al Sancak; hem ülkemiz insanına hem de tüm dünyaya TSK’nin bugünkü gücünü, hikayesel bir dille anlatıyor. Böyle bir projenin hem ülkemizin hem de dünyanın içinde bulunduğu sıkıntılı dönemlerde son derece gerekli ve önemli olduğu inancındayım. Ülkem adına böyle bir projede önemli bir karaktere can vermeye çalıştığım için hem çok mutluyum hem de çok gururluyum.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 18
  • Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Üniforma çok yakışmış ! Bu karizma yüzyıllar boyu sürer !
    Cevapla
  • Onur 1 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk e çok benziyor
    Cevapla
  • Alik 1 yıl önce Şikayet Et
    Ataturk filmleri yapiyorlar aslinda gorsel olarak cok uygun olur
    Cevapla
  • Yaşar 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiki paşalar nasıl hainlik yaparımda ülkeyi alaşağı hesabı yapmıyorlar milletin huzuru ve vatanın bekası için uğraşıyorlar ALLAH cümlesinden razı olsun hayırlı zaferler nasip etsin
    Cevapla
  • Saniye Yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkür ederim Seyit kara paşalar çanla başla çalışıyor biz sıcak yatakda yatarken
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti