Depremden sonra nakil yaptıran 14 bin 73 öğrenci kendi iline döndü

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem bölgesinden diğer şehirlere nakil yaptıran 14 bin 73 öğrencinin kendi illerine döndüğünü bildirdi.

Depremden sonra nakil yaptıran 14 bin 73 öğrenci kendi iline döndü
Depremden sonra nakil yaptıran 14 bin 73 öğrenci kendi iline döndü
GİRİŞ 30.03.2023 04:12 GÜNCELLEME 30.03.2023 04:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanlığından yapılan açıklamada, afet bölgesindeki çocukların okullarıyla buluşması ve eğitimlerini sürdürmesi için gerçekleştirilen çalışmaların kesintisiz devam ettiği belirtildi.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Bakan Özer, afet bölgesindeki okulları kademeli olarak açmalarının illerdeki normalleşmeye büyük katkı sağladığını belirterek, "Deprem sonrasında nakillerini farklı şehirlere aldıran evlatlarımızdan 14 bin 73'ü illerine döndü." ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Gaziantep27 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayni okula donuyoruz.Okulumuzda hasar var ise kullanılamıyor ise okulun anlaştığı farkli okula gidiyoruz okuldaki tüm öğrenciler ve öğretmenler olarak.Zaten şehirlerimizde hasar alan nitelikli okullarda var ve hepsi uygun görülen okularla vardayali ders bölümü yapıldı.
    Cevapla
  • memo can 1 yıl önce Şikayet Et
    güzel haber
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Dönüşte aynı okula mı yoksa nitelikli okula mı döndü araştırmak lazım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması