Kartal'da bebek arabasıyla binmek istediği minibüse alınmadığı iddia edilen anne-baba ile şoför arasında yaşanan tartışma cep telefonu kamerasına yansıdı. Şoförün 2 kişilik para alırım demesi üzerine baba Yaptığın yanlış, haram para yiyorsunuz diye tepki gösterdi.

7 aylık çocuğu minibüse almadı

Olay, dün saat 18.00 sıralarında D-100 Yan yol Cevizli mevkii Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, anne-baba bebek arabasındaki 7 aylık çocuklarıyla birlikte minibüse binmek istedi. Bebek arabasının yer kapladığını öne süren şoför, aile ile bebeğini minibüse almak istemedi. Baba ile şoför arasında tartışma yaşandı. Şoförün, bebek arabasının katlanmasını istemesi üzerine baba bebek uyuyor, nasıl katlayayım' dedi. Tartışma sırasında şoförün 2 kişilik para alırım demesine sinirlenen baba, Yaptığın yanlış, haram para yiyorsun diye tepki gösterdi. Yaşanan tartışma cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
 

Yorumlar 25 Yorum Var
  • Misafir_Dadaş 26.05.2023 15:09
    Kim haklı bilemem ama devletin yasalarında yönetmeliklerinde yazar bu olayın hükmü.
  • Mehmet Ali 24.05.2023 23:14
    Pusetle minibüste işin ne. Nasıl sabitleyeceksin acaba? Minibüsler fren yapınca ne kadar sarsılıyor. Pusetle beraber çocuğun uçmasını göze alıyorsun galiba.
  • tober 24.05.2023 21:12
    otobüsü anladıkta minübüsü anlayamıyorum kusura bakmasınlar ama arac ile araca binmeye çalışan haksız adam insaflı yine 2 kişilik istemiş
  • kazım 24.05.2023 21:09
    istanbul'da en büyük trafik terörü dolmuşlardan kaynaklanıyor. istedikleri yerde duruyorlar. trafiği sürekli durduruyorlar.makas atıyorlar. acilen dolmuş işi rafa kaldırılmalı istanbul'da.
  • oflu baba 24.05.2023 20:57
    TURKIYEDE COK SEY DUZELTILDI MINUBUS SOFORLERI TAKSI SOFERLERI HIC BIR ZAMAN duzelmez bu insanlar dogustan insan dusmani paragoz insanlar.
Daha fazla yorum görüntüle