HÜDA PAR Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Zekeriya Yapıcıoğlu'na karşı mesnetsiz ifadeleri ile hakaretlerde bulunan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e farkındalık oluşturan bir yanıt geldi.

Edep ve ahlaka sığmayan hakaretlerde bulunan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e bugün HÜDA PAR Gençlik Kolları tarafından papatya çayı, Türkçe ve İngilizce parti programı ile ücretsiz Türkçe dersi ve siyasi ahlak dersi başvuru formu PTT Kargo aracılığıyla gönderildi.

"AKŞENER'İN AĞIR HEZİMETİN ARDINDAN CAMI ÇERÇEVEYİ İNDİRDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ"

Kargo gönderilmeden önce HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Hamdullah Er, tarafından bir açıklama yapıldı.

Siyasi partilerin genel başkanlarına siyasi eksikliklerini tamamlamaları için posta yoluyla gönderme çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Er, "Bugün de bir aktara geldik. Sayın Meral Akşener'in bu aralar şiddetle ihtiyaç duyduğu papatya çayını kendisine göndereceğiz. Malumunuz, Sayın Akşener'in 14 Mayıs gecesi yaşadıkları ağır hezimetin ardından 'Ben kazanacak aday dememiş miydim' diyerek camı çerçeveyi indirdiği iddia edilmişti. Seçimden sonra kendisinden birkaç gün boyunca haber de alınamamıştı. Sanırım biraz toparlanmış olacak ki yeniden sahalara dönmüş. Fakat hezimeti hazmedememiş belli ki." diye konuştu.

"YALAN ÜZERİNDEN EDEBE VE AHLAKA SIĞMAYAN İLE AĞIR HAKARETLERDE BULUNDU"

HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı sözlerine şöyle devam etti:

"Partimize yönelik yalan ve iftiralar üzerinden edebe ve ahlaka sığmayan ağır hakaretlerde bulundu. Bundan birkaç gün önce de süpürgenin sapını gösterip bel altı imalarda bulundu. Buradan anlıyoruz ki Sayın Akşener çok gergin. Papatya çayının sinirlerini yatıştıracağını düşünüyoruz. Bununla birlikte hazımsızlığa da iyi geliyor. HÜDA PAR’ın parlayan yıldızını hazmedememesi karşısında kendisine yardımcı olur. Sayın Akşener sinirleri yatıştıktan sonra parti programımızı selim akılla okursa çokça istifade edeceğini düşünüyorum."

"TABANIMIZI KONSOLİDE ETMEK İÇİN SİYASİ RAKİPLERİMİZE İFTİRA ATMAYIZ"

Yalan siyasetine inançlarının müsaade etmediğini söyleyen Er, "Sayın Akşener'e tavsiyemiz kazanamaz dediğiniz aday olan ve kaybetmesine ramak kalan Kılıçdaroğlu ile beraber siz de kaybetmeyin. Bir de şunu da iletmek isteriz kendisine. HÜDA PAR olarak makyavelist bir anlayışla hareket etmiyoruz. Tabanımızı konsolide etmek adına siyasi rakiplerimize iftira atmayız, yalan söyleyemeyiz, hakaret edemeyiz. İnancımız da buna müsaade etmez, ahlakımız da. Biz mesajlarımızı bu anlayışla vermeye devam edeceğiz. Sayın Akşener'i de nezakete ve ahlak sınırları içerisinde hareket etmeye davet ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Yapılan açıklamanın ardından Türkçe, İngilizce parti programı ile ücretsiz Türkçe dersi ve siyasi ahlak dersi başvuru formunun yanı sıra bir paket papatya çayı PTT Kargo aracılığıyla Akşener'e gönderildi.

KILIÇLDAROĞLU'NA DA SİYASİ AHLAK DERSİ BAŞVURU FORMU GÖNDERİLMİŞTİ

HÜDA PAR'ın parti programlarında bulunan ifadeleri anlamada ve kavramakta zorluk çekenlere ücretsiz Türkçe kursu ve okuduğunu bile bile çarpıtarak algı yapanlara karşı siyasi ahlak dersi alması için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bir adet parti programı, ücretsiz Türkçe dersi ve siyasi ahlak dersi başvuru formu gönderilmişti.

Yorumlar 28 Yorum Var
  • Mehmet 27.05.2023 11:26
    Iste budur guzel siyaset ve rakibe ders programi sunmak ama anliyana saz anlamayana davul zurna az
  • İsmail erdoğan 27.05.2023 11:16
    Tebrik ederim! Güzel cevap olmuş.
  • alperen 24.05.2023 21:13
    Hüdapar lı kardeşlerim sadece Allah tan korkar. Allahtan korkmayanlar bilmez onları, sevmez onları.
  • Süleyman 24.05.2023 20:32
    Iste insanlik bu nezaketle Tepki gösteriyor helal olsun size "Hak gelecek batil zayi olacak"
  • HAYY de 24.05.2023 20:27
    helal olsun hepsinde bir nur ve ışık parlıyor, hüdapar kalben destekliyorum hatta batı illerinde belediye başkanlıklarına aday olurlarsa bir türk olarak böyle müslüman kürt zaza çerkes hç farketmez canı gönülden desteklerim artık sadece reis değil sadık arkadaşları ile birlikte böyle idealist gençler müthiş ümid vaadediyor Rabbim sıratı müstekim üzere muvafakiyetler versin
Daha fazla yorum görüntüle