AK Partili diye ekmek satmayıp hakaretler yağdırmıştı! Gereken yapıldı, mühürlendi...

İstanbul Sultangazi'de bir dükkân sahibi ekmek almaya gelen çocuğun AK Partili olduğunu anlayınca "Köpeklere ekmek satmıyoruz" diyerek kovdu. Yaşanan skandal olay sonrası dükkânın çalışma ruhsatının iptal edilip mühürlendiği açıklandı.

GİRİŞ 30.05.2023 01:30 GÜNCELLEME 30.05.2023 14:00
Bu Habere 619 Yorum Yapılmış

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, bugün yaptığı açıklamada ise “Artık eski Türkiye yok!” diyerek dükkânın çalışma ruhsatının iptal edildiğini sosyal medyadan duyurarak dükkânın mühürlendiğini gösteren görüntüleri paylaştı

14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından Türkiye 28 Mayıs'ta tekrar sandık başına giderek seçimi yaptı. İstanbul'da, açık ara farkla kazanan Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferini hazmedemeyen bir dükkan sahibi de skandal bir olaya imza attı.

HAKARETLER YAĞDIRIP DÜKKANDAN KOVDU

Sultangazi'de bir fırın sahibi, ekmek almaya gelen ve "Reis" diye bağırarak Başkan Erdoğan'ın seçim zaferini kutlayan çocuğa ağır hakaretler savurup dükkandan kovdu.

"İTLERE EKMEK SATMIYORUZ"

Olaya tepki göstermek için fırına gelen çocuğun yakınları da, fırıncı tarafından bıçakla tehdit edildi. Çocuğu, "İtlere ekmek satmıyoruz" diyerek kovduğunu itiraf eden fırıncı hakkında dava açılacağı belirtildi.

İNCELEME BAŞLATILDI!

Sultangazi Belediye Başkanı Avukat Abdurrahman Dursun, olayla ilgili olarak sosyal medyadan bir açıklama yayınladı. Dursun, "Cumhurbaşkanımıza gönül vermiş vatandaşlarımıza hakaret etmek kimsenin haddine değildir! İlçemizde yaşanan olay sonrasında, mevzubahis işletmeyle ilgili inceleme başlatılmıştır. Yapılan inceleme sonrasında, ruhsata aykırılıklar tespit edilmiş olup, bu çerçevede tutanak tutulmuştur. Tutanağa istinaden yarın itibariyle gerekli cezai işlemlere devam edilecektir" dedi.

O İŞ YERİNİN ÇALIŞMA RUHSATI İPTAL EDİLDİ!

Dursun, bugün yaptığı açıklamada ise "Artık eski Türkiye yok!" diyerek dükkânın çalışma ruhsatının iptal edildiğini sosyal medyadan şöyle duyurdu:

"Hak ve özgürlüklerinin sadece kendileri için geçerli olduğuna inanan, kendileri gibi düşünmeyenleri ötekileştiren ve hatta hakaret eden kara zihniyetin bir tezahürü ile karşı karşıya kalan kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Son derece demokratik ve katılımcı bir seçimin sonucuna tahammül edemeyen ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a oy veren seçmenlere hakaret eden şahsın bulunduğu işletme ile ilgili tutanak tutulmuş ve bilahare bu işyeri mühürlenerek, işyeri açma ve çalışma ruhsatı iptal edilmiştir."

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 619
  • İŞTE bu 10 ay önce Şikayet Et
    Hey maşşallah .. İşte bu .
    Cevapla
  • KaaN 10 ay önce Şikayet Et
    Gerçek hürriyet ve adalet zalime haine alçağa göz açtırmamaktır. Devletin kılıcı böylelerinin tepesine inmeli
    Cevapla
  • KAMİL 10 ay önce Şikayet Et
    Bu hadsizlere hadlerini bildirmek şart oldu artık, çok fazla demokrasi bunları azdırıyor...
    Cevapla
  • İbrahim 10 ay önce Şikayet Et
    İyi olmuş herkes haddini bilecek ses çıkarmayinca kendilerini bir halt zannediyorlar chpkkli çığırtkanlar
    Cevapla
  • slmn 10 ay önce Şikayet Et
    “Artık eski Türkiye yok!” Herkes akıllı olacak o kadar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini