Sakız Adası açıklarında 13 Türk personelli gemi kaza yaptı

Sakız Adası'nın 9 mil kuzeybatısında 13 Türk personeli bulunan yüksüz ANT isimli gemi ile Singapur bayraklı POTENTIA isimli gemi çatıştı.

Sakız Adası açıklarında 13 Türk personelli gemi kaza yaptı
Sakız Adası açıklarında 13 Türk personelli gemi kaza yaptı
GİRİŞ 02.06.2023 21:31 GÜNCELLEME 02.06.2023 21:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulunuldu.

Sakız Adası'nın 9 mil kuzeybatısında Vanuatu bayraklı Türk sahipli ve 13 Türk personeli bulunan yüksüz ANT isimli gemi ile Singapur bayraklı POTENTIA isimli geminin çatıştığı, ANT isimli geminin 1 No'lu ambarından su aldığı belirtilen paylaşımda, şu ifadeler yer aldı:

"Ana Arama Kurtarma Koordinasyon Merkezi (AAKKM) koordinesinde, bölgedeki ticari gemiler olay yerine yönlendirilmiş olup gemilerin bulunduğu bölgeye varmışlardır. Ayrıca Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığına ait deniz kurtarma unsurları da bölgeye yönlendirilmiştir. Olay AAKKM tarafından takip edilmektedir."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Ali.E 9 ay önce Şikayet Et
    Denizcilikte buna -çatışma- denir. Uluslararası bir tüzüğü vardır: denizde çatışmayı önleme tüzüğü...
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Çatıştımı çarpıştımı
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Denizlere de sığamadık ya
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Para kuleleri skandalında komik savunma!
Son dakika: Başkan Erdoğan İstanbullulara müjdeyi verdi!