CHP'nin yayın organı Sözcü TV'nin Ankara Koordinatörü Umut Yertutan, AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen Hacıoğulları'na Gezi davasından tutuklu olan Can Atalay'ı sorarak algı yapmaya çalıştı. Dava hakkında yargılama sürecini bilmeyen Yertutan, AK Parti Milletvekili Yücel Arzen'in yönelttiği "Can Atalay neden içeride?" sorusuna yanıt veremedi. Yertutan, "Buyurun siz devam edin" diyerek konuyu geçiştirmek istedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci dönem yasama faaliyeti, bugün milletvekillerinin yemin etmesiyle başlıyor. AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen Hacıoğulları'nı Gezi davasından tutuklu olan "Can Atalay" üzerinden köşeye sıkıştırmak için algı yapan Sözcü TV Ankara Koordinatörü Umut Yertutan ise canlı yayınında rezil oldu.

SÖZCÜ TV ANKARA KOORDİNATÖRÜ REZİL OLDU

Sözcü TV Ankara Koordinatörü Umut Yertutan "599 milletvekili yemin edecek ama bir kişi edemeyecek. O da Can Atalay. Türkiye İşçi Partisi'nden seçildi ama cezaevinde kendisi." dediği sırada AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen Hacıoğlulları, "Can Atalay neden içeride?" sorusunu yöneltti.

Bunun üzerine Yertutan, "Hukuki süreci takip ettiniz mi?" sorusunu yöneltince Yücel Arzen, süreci takip etmediğini söyledi.

Arzen'in, "Suçu ne? Kesinleşmiş bir hukuk kararı var mı? Hayır ben bilmiyorum, siz biliyor musunuz?" sorularına yanıt veremeyen Yertutan, "Buyurun devam edin" diyerek konuyu geçiştirmeye çalıştı. Arzen ise "Siz açtınız konuyu. Mazbatayı alması önemli değil. Şu an neden içeride?" ifadelerini kullandı.

CAN ATALAY GEZİ PARKI OLAYLARI DAVASINDA TUTUKLANDI

Can Atalay, Türkiye'nin yangın yerine çevrilmek istendiği Gezi Parkı olayları davası kapsamında "Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüse yardım" suçundan tutuklandı.

 

Yorumlar 51 Yorum Var
  • tepki 04.06.2023 02:29
    suc var ise day yapmak bile suc olacak suclu bulunur ise zaten vekil olamaz olsa meclis iptal eder geriye girer amma suclu oldugu ispat edilir ise vekil olmasi kesin yasak olacak
  • Ysn 03.06.2023 17:41
    Iste bole kal getirirler adama
  • Namyelüs 03.06.2023 16:29
    Kimin sözcüğünü yaptıklarını anlamayan kalmasın.
  • Kerem 03.06.2023 14:55
    Bunlarda kendine muhabir diyorlar. Algı yapmaktan, gazetecilik yapmayı öğrenememişler.
  • emre19 03.06.2023 14:46
    İyi biri olmadığı kesin.599 milletvekili mazbatasını almista birtek onamı verilmemiş. Şuc varsa her yerde cezada vardir.
Daha fazla yorum görüntüle