Kenenin ısırmadığı hemşire KKKA'dan öldü

BOLU Köroğlu Devlet Hastanesi’nde görevli hemşire 27 yaşındaki Arzu Ögren, kene ısırmadığı halde Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı şüphesi ile tedavi altına alındığı Ankara Numune Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Kenenin ısırmadığı hemşire KKKA'dan öldü
Kenenin ısırmadığı hemşire KKKA'dan öldü
GİRİŞ 24.07.2008 10:08 GÜNCELLEME 24.07.2008 10:08

Mutlu YUCA'nın haberi

Hemşireye hastalığın nasıl bulaştığının araştırıldığı bildirildi

Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi’nin ortopedi servisinde görevli Arzu Ögren, 6 gün önce rahatsızlanması üzerine görev yaptığı hastanedeki tedavinin ardından KKKA şüphesiyle Ankara Numune Hastanesi’ne sevk edildi. Burada tedavi altına alınan Arzu Ögren bu sabah yaşamını yitirdi. Bir dönem hastanenin intaniye servisinde de çalıştığı belirtilen Arzu Ögren’i kene ısırmadığı, buna rağmen KKKA hastalığın nasıl bulaştığının araştırıldığı bildirildi. Köroğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hüseyin İka, Hemşire Ögren’e bulaşan hastalığın kaynağını araştırdıklarını söyledi.

Bekar olan Arzu Ögren’in, bugün memleketi Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde toprağa verileceği bildirildi.

Hürriyet

YORUMLAR 1
  • türkoglutürk 17 yıl önce Şikayet Et
    hükümetten tik yok. hergün bir kisi ölüyor Türkiye'de. Hastaligin adini Türkiye Kanamali Ates HAstaligi olarak degistirmeyi düsünüyorlar. Ne saglik bakani ne hükümetten hic bir hareket yok. Sahi bir serum bulmuslardi ne oldu ona?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'de grup toplantısı öncesi tansiyon yükseldi: TBMM Dikmen Kapısı'nda gerginlik yaşandı
Bakan Gürlek dev operasyonu duyurdu! 6'sı avukat 54 kişi gözaltına alındı