Kadın savcının evinden hırsızlık
Şarkışla Adliyesi'nde kadın savcı ile annesinin yaşadığı adliye lojmanındaki evden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kadın tutuklandı.
GİRİŞ 28.08.2008 15:05
GÜNCELLEME 28.08.2008 15:05
Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, kadın savcı ile annesinin yaşadığı adliye lojmanındaki evden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kadın tutuklandı.
Şarkışla Cumhuriyet Savcısı Meltem Memiş'in (25), Gültekin Mahallesi Adliye Lojmanları'ndaki evine girdikleri ve çantadan 100 YTL çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan N.I. (25), R.I. (30) ve S.I. (25) adlı kadınlar, emniyetteki işlemlerinin ardından Şarkışla Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi.
İlçedeki diğer savcının tayinin çıkması nedeniyle aynı zamanda olayın mağduru olan Cumhuriyet Savcısı Meltem Memiş'in ifadelerini aldığı ve mahkemeye sevk ettiği 3 zanlı tutuklandı.
(AA)
YORUMLAR 1
-
ahmet yılmaz 17 yıl önce Şikayet Etiyi olmuş. savcılar vatandaşı mağdur eden suçluları onlara cesaret verircesine cezalandırırdı. hatta ne cezalandırması? mükafatlandırırdı resmen. bakalım şimdi kendi lojmanlarına dadanan hırsızlara da "aferin hadi şimdi evinize gidin" diyecekler mi?Beğen