Cinnet geçirdi ailesini katletti

Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesine bağlı Aşağı Alican köyünde cinnet getiren kişi, babası, ağabeyi ve yengesini öldürüp annesi ile kardeşini yaraladıktan sonra intihar etti.

Cinnet geçirdi ailesini katletti
Cinnet geçirdi ailesini katletti
GİRİŞ 06.09.2008 23:28 GÜNCELLEME 06.09.2008 23:28

Edinilen bilgiye göre, Deniz Tutka, babası İsa, annesi Suzan, ağabeyi Burhan, kardeşi Çetin ile yengesi Zeynep Tutka'yı korucu olan ağabeyi İmdat Tutka'ya ait silahla yaraladı.

İsa, Burhan ve Zeynep Tutka, olay yerinde yaşamını yitirdi. Suzan ve Çetin Tutka, Iğdır Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Çetin Tutka'nın, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

Akşam saatlerinde Iğdır Devlet Hastanesi morgundan alınan 4 cenaze, Iğdır Belediyesi'ne ait cenaze nakil aracıyla Aşağı Alican köyüne götürüldü.

(CİHAN)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan olay açıklamalar: İşlerine son vereceğiz, yapmazsam namerdim...
64 ilde 20 bin kurasız konut! İşte en fazla konut satılacak 10 il...