Yurt foseptiğinde ceset bulundu

Aksaray'da bir öğrenci yurdunun foseptik çukurunda ceset bulundu.

Yurt foseptiğinde ceset bulundu
Yurt foseptiğinde ceset bulundu
GİRİŞ 07.01.2009 14:26 GÜNCELLEME 07.01.2009 14:26

Edinilen bilgiye göre, geçen hafta iflas ettiğini açıklayan ve yurt dışına çıkan Mehmet Kaçar, Aksaray Cumhuriyet Savcılığına faksla ihbarda bulundu.

Faksta dolandırıldığını ve bu yüzden iflas ettiğini yazan Kaçar, kendisine ait yurdun bahçesinde bulunan kanalizasyon logarına 2003 yılında bir cesedin atıldığını duyduğunu belirtti.

Kaçar'ın kanalizasyona atılan cesedin 9-10 yıl önce kaybolan Hasan Özkara'ya ait olabileceğini bildirmesi üzerine çalışma başlatıldı.

Yurt bahçesindeki logardan başlayarak, 2 gün boyunca kanalizasyon hattını kazan jandarma ekipleri, yurdun foseptik çukurunda çürümüş bir ceset buldu.

Cesedin, DNA testi yapılarak, Hasan Özkara'ya ait olup olmadığının belirlenmesi için Ankara'ya gönderildiği bildirildi.

Kaçar'ın ihbarında adı geçen 4 kişinin de gözaltına alındığı öğrenildi.

(aa)

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trump'tan savaş mesajı! Tarih verip zafer ilan etti: Bu konu kapanacak
Dünya Kupası'nda görev yapacak hakemin ABD'ye girişine izin verilmedi! İstanbul'a döndü