Tatvan Belediye Başkanı bayrağa sahip çıktı

Bitlis'in Tatvan Belediye Başkanı Abdullah Ok, ''Türk bayrağını çok seviyoruz ve bayrağımızla hiçbir sorunumuz yok'' dedi.

Tatvan Belediye Başkanı bayrağa sahip çıktı
Tatvan Belediye Başkanı bayrağa sahip çıktı
GİRİŞ 03.07.2009 19:40 GÜNCELLEME 03.07.2009 19:40

Abdullah Ok, makamında düzenlediği basın toplantısında, fuar açılışı sırasında meydana gelen olaylara, yanlış anlaşılmaların neden olduğunu savundu.

Bayrağı herkesten daha çok sevdiklerini belirten Ok, şöyle devam etti:

''İlçemizde yaşanan bu olay kesinlikle hoş değildi. Türk bayrağını çok seviyoruz ve bayrağımızla hiçbir sorunumuz yok. Bizim odamızda, belediyenin gönderi, direğinde ve açtığımız fuarın girişinde devasa Türk bayrağı var. Ayrıca fuar girişi dışında, fuarın farklı yerlerinde bayrağımızı asmış bulunuyoruz. Eğer böyle bir düşüncemiz olsaydı, buralara bayrak asmazdık. Türk bayrağında herkesten çok terimiz ve kanımız var. Bu ülkeyi sevmek demek, bu ülkeye hizmet etmektir. Fuarın açılışından bugüne kadar, Belediye ve fuarla ilgili ulusal ve mahalli basında yıpratıcı haberleri üzülerek takip ediyoruz. Bizler demokratik ortamda bir fuar açmak istedik.''

Tatvanlıların Türk bayrağından rahatsız olamayacaklarını vurgulayan Abdullah Ok, ''Ama bazıları, Türk bayrağı ve kutsallar üzerinden yükselmek, rant elde etmek istemekte. Bizler buna karşıyız. Tatvan ilçemizin yıpratılmaması için mücadele edeceğiz'' diye konuştu.

Fuar etkinliklerinin devam ettiğini anımsatan Tatvan Belediye Başkanı Ok, fuarın canlanması ve ilçe ekonomisine daha çok katkı sunması için çalışmalarının süreceğini kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • ERSİN SAAT 16 yıl önce Şikayet Et
    YORUMUM NEDEN KALDIRILDI. ACİL CEVAP BEKLİYORUM SÜREKLİ SİTENİZİ TAKİP EDİYORUM.. Editörün Notu: Tamamı büyükharflerle yayınlanan yorumları siliyoruz. Yorum yazma kurallarına dikkat ederseniz sevinirim.
    Cevapla
  • İsmail ALBAYRAK 16 yıl önce Şikayet Et
    Eceli Gelen Cami duvarına koşar. İnsanların kalbine bayrak vatan millet iman aşkını zorla sokamazsın. İnsanın içinde olmalı. İki göz bir olsa arada burun olmazdı. Bu sebeple bu toprağı, bayrağı devleti sevmeyeni zorla burada tutmuyoruz. defolup gitsinler. Hainler ve kansızların yeri sömürecekleri başka memeleketlerdir.
    Cevapla
  • ismail Yöney 16 yıl önce Şikayet Et
    unutulmayacak. yapılan bu ihanet asla unutulmayak,aklısıra yapılan bir ihanet bir özür bir ihanet bir özür aklınca bizi saf yerine koyma çabası,burda saf yok zamanı gelince elbet geregi yapılır
    Cevapla
  • erol kızılaslan 16 yıl önce Şikayet Et
    Birileri. adam yalandan bayrak assa bu vatanı sevmiş mi olacak yani. Birileri bulduğu her fırsatta provakasyon yapmaya çalışıyor. bayrak asmamayı bahane edenlere dense dense bayrak münafıkları denir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Altın fiyatları 2,5 ayın en düşüğünde: Alım için büyük fırsat mı? Uzmanlar tarih verdi!
Piyasaların dengesi bozuldu: Altın yatırımcısını bekleyen kritik süreç!