Ünye'de yangında ölenler defnedildi

Ordu'nun Ünye ilçesindeki köy evinde çıkan yangında hayatını kaybeden aynı aileden 5 kişinin cenazeleri, toprağa verildi.

Ünye'de yangında ölenler defnedildi
Ünye'de yangında ölenler defnedildi
GİRİŞ 02.01.2010 15:43 GÜNCELLEME 02.01.2010 15:43

Yeniköy'de çıkan ev yangınında hayatını kaybeden İsmail Kaymak (75), gelini Türkan (43), torunları Leyla (11), Nazlı (10) ve Adem Kaymak'ın (4) cenazeleri, Trabzon Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından köylerine getirildi.

Komşu evin avlusuna getirilen cenazeler için alınan helalliğin ardından cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazını kıldıran Ünye Müftüsü Mustafa Bilgiç, törende yaptığı konuşmada, hayatını kaybeden 5 kişinin şehit olarak ahirete intikal ettiğini söyledi.

Cenazede, yangında eşini, babasını ve 3 çocuğunu kaybeden baba Mehmet Kaymak ile yangından kendi çabalarıyla kurtulan Ayşe (17), Yusuf (15) ve İsmail Kaymak'ın (22) güçlükle ayakta durabildiği görüldü.

Cenaze törenine, ailenin yakınları ile AK Parti Ordu milletvekilleri Eyüp Fatsa ve Mustafa Hamarat, Ordu Vali Yardımcısı Ömer Adar, Fatsa Kaymakamı ve Ünye Kaymakam Vekili Mustafa Selman Yurdaer ile vatandaşlar katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından 5 kişinin cenazeleri, aile kabristanlığında toprağa verildi.

OLAY

İsmail Kaymak'a ait tek katlı ahşap evde dün sabaha karşı, ilk belirlemelere göre elektrik kontağından çıkan yangında, İsmail Kaymak (75), gelini Türkan (43), torunları Leyla (11), Nazlı (10) ve Adem Kaymak (4) yanarak hayatını kaybetmişti.

Yangın sırasında evde bulunan Kaymak'ın torunları İsmail (22), Ayşe (17) ve Yusuf Kaymak (15) ise kurtulmayı başarmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Çetin TEKİN 16 yıl önce Şikayet Et
    Ölümünde hayırlısını ver Alahım... Ateş düştüğü yeri yakar, hepimiz yeni yıla yeni hayaller ile başlarız ümitlerimiz var planlarımız var ama kimse ölümü düşünmüyor, ölümün nerede kimi bulacağı belli olmuyor..Allahım ölümünde hayırlısını versin..Mekanlarınız cennet olsun.....Ailesine Allahtan sabır diliyorum..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Elinde altını olanlar dikkat!  Uzmanından uyarı: Sakın acele etmeyin!
Gündem olan iddia! Özgür Özel her yolu deniyor! Bu kez de Cem Uzan'ın kapısını çaldı