Oramiral Yiğit 'Adi Başbakan' birliğinde

Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Yiğit, "Adi Başkan" şeklinde işaret ve porola belirlenen Erdek Deniz Üs Komutanlığı'nı ziyaret etti. Komutan, Başbakan Erdoğan'ın davacı olduğu Kıdemli Albay'la görüştü.

Oramiral Yiğit 'Adi Başbakan' birliğinde
Oramiral Yiğit 'Adi Başbakan' birliğinde
GİRİŞ 11.03.2010 12:50 GÜNCELLEME 11.03.2010 12:50

Alınan bilgiye göre, askeri bir helikopterle Ankara'dan Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bulunan 6. Ana Jet Üs Komutanlığı'na gelen Oramiral Yiğit, buradan Erdek Deniz Üs Komutanlığı Mayın Filosu Komutanlığı'na geçti.

KEÇECİ İLE GÖRÜŞTÜ

Oramiral Yiğit'in, Erdek Mayın Filo Komutanı Tümamiral Atilla Tezek ve Erdek Deniz Üs Komutanı Kurmay Kıdemli Albay Bülent Keçeci ile görüştüğü öğrenildi.

PAROLA: Adi - İŞRET: Başbakan

Taraf gazetesi, Erdek Deniz Üs Komutanlığı Mayın Filosu Komutanlığı'nda "Parola: Adi, İşaret: Başbakan" şeklinde nöbet çizelgesinin hazırlandığını ortaya çıkarmış, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı da soruşturma başlatıp, nöbet çizelgesinde imzası olan Üs Çavuş Çağrı Güler'in evinde arama yapılmış ve Güler ifadesi alıntıktan sonra tutuklanarak askeri cezaevine konmuştu.

ERDOĞAN DAVACI OLDU

Belgede imzası olan bir diğer isim ise Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Eşref Uğur Yiğit'in görüşme yaptığı Erdek Deniz Üs Komutanı Kurmay Kıdemli Albay Bülent Keçeci'ydi. Başbakan Erdoğan avukatlarına, parolanın "adi", işaretinse "Başbakan" olarak yazıldığı nöbet çizelgesinde imzası bulunanlar için suç duyurusunda bulunmaları talimatını vermişti.

İŞTE O BELGE:
Parola: ADİ İşaret: BAŞBAKAN

KAYNAK: HABER 7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Elinde altını olanlar dikkat!  Uzmanından uyarı: Sakın acele etmeyin!
Son dakika: 7 ünlünün daha uyuşturucu testi pozitif çıktı!