PKK'lılar dağlarda artık hem aç hem de susuz!

Terör örgütü PKK'nın son 6 ayda çok büyük kayıplar verdiğine ve bunda TSK-Polis uyumunun önemli bir etkisi olduğuna vurgu yapan Sedat Laçiner, PKK ile mücadele etmeyelim, müzakare edelim anlayışının çok yanlış olduğunu, bu düşünce tarzının şu sıralar yararı olmaz, zararı olur dedi.

PKK'lılar dağlarda artık hem aç hem de susuz!
PKK'lılar dağlarda artık hem aç hem de susuz!
GİRİŞ 30.11.2012 06:40 GÜNCELLEME 30.11.2012 15:13
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, Habertürk'te "Gün Ortası" programında Didem Arslan Yılmaz'ın sorularını yanıtladı.

Demokrasi ve güvenliğin birbirine tercih edilecek şeyler olmadığını söyleyen Laçiner, son dönemde güvenlik güçlerinin çok başarılı operasyonlar yaptığını, bunda asker-polis uyumunun çok büyük bir katkısı olduğunu söyledi.

Laçiner, PKK'lıların son operasyonlarla dağda aç-susuz dolaştığını ama buna rağmen Ortadoğu'daki karışıklık nedeniyle PKK'nın görüşmeye kendisini mahkum hissetmediğini söyledi.

Sedat Laçiner terörle mücadelede bundan sonra ne yapılması gerektiğinin de altını çizdi.

YORUMLAR 6
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    bu insanlık düşmanı katiller inşaALLAH topluca geberirler.... ....o kadar maumun kanına girdilerki ALLAH bu katillere ve yatakcılarına gün yüzü göstermesin?..
    Cevapla
  • Nahit Pazarbaşı 11 yıl önce Şikayet Et
    kim dedi onlara dağa çık diye..??. sen yahudinin,abd'nin ağzına bakıp dağa çıkarsan,akibetin bu olacak.bu vatan topraklarının şehit kanıyla yoğrulduğunu öğretmedilermi size..!! kürdün,dedesi asker elbisesiyle çanakkalede türkle sırt sırta yatıyor,görmedinmi..?? şanlı ordumuz,esas şimdi yapıyor vazifesini. bırakın silahı,vatan topraklarının düşmanlarına yem olmayın.hani doyursaya karnını o hain,lanetli yahudi..????
    Cevapla
  • EYLÜL SONBAHAR 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH size hiçbir güzelliği nasip etmesin. kendi ekmeğinizde, suyunuzda kanınızda....boğulun , desem de biliyorum ki; iyilik varolduğu sürece bu melunların suyu ekmeği ne kadar kesilirse kesilsin bunlar da var olacaklardır.
    Cevapla
  • ŞAHİN ÖLÇEN 11 yıl önce Şikayet Et
    beter olsunlar. cuma günü hürmetine; ad kavminden, semud kavminden ve helak olan diğer kavimlerden daha beter olsunlar. amin..
    Cevapla
  • aykut kurt 11 yıl önce Şikayet Et
    hükümetten ve güvenlik güçlerinden ALLAH razı olsun. ülkemizde ilk defa asker polis ve hükümet işbirliği içinde terörün üzerine gidiyor.hainler de ayıklandıktan sonra pkk mutlaka bitirilecek ya da minimalize edilecek inşALLAH.terörle koşulsuz şartsız silah bırakmaları haricinde asla müzakere olmaz.böyle istikrarlı bir hükümet ve vatansever asker ve polisimizle inşALLAH hainlerin sonu gelecek.barış dolu günlerde türkler ve kürtler hep kardeş kalacak inşALLAH
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar