Hatay

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

18:52 20 Şubat 2016
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ''Türkiye'nin üzerinde pek çok ülkenin gözü var. Maşa olan terör örgütleri maalesef boş durmuyor. Buna rağmen biz dimdik ayaktayız ve son terörist etkisiz hale gelinceye kadar mücadele devam edecektir'' dedi.

Eroğlu, AK Parti İl Teşkilatını ziyaretinde yaptığı konuşmada, yeni bir eylem planı hazırlandığını söyledi.

Kalkınma, milletin birlik, beraberlik ve kardeşliğinin daha da pekişmesi ve terörle mücadele konusunda ne yapılması gerekiyorsa yapıldığını ifade eden Eroğlu, ''Türkiye'nin üzerinde pek çok ülkenin gözü var. Maşa olan terör örgütleri maalesef boş durmuyor. Buna rağmen biz dimdik ayaktayız ve son terörist etkisiz hale gelinceye kadar mücadele devam edecektir. 76 milyon vatandaş, bu bayrak ve vatan için canını feda etmeye hazırdır. Son kale ve son kalede bu bayrak ilelebet dalgalanacaktır. Arazi büyük ölçüde temizlendi. Birkaç ilçede tamamen temizlenecek. Biz birlik, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi devam ettirdikçe, pekiştirdikçe bizi hiçbir güç yıkamaz. Birbirimizi seveceğiz'' diye konuştu.

Seçimlerden önce hükümet programının yayınlandığını ve AK Parti'nin büyük vaatlerinin olduğunu belirten Eroğlu, bu vaatlerin yüzde 75'inin tamamlandığını kaydetti.

AK Parti'nin sözünün eri bir parti olduğunu vurgulayan Eroğlu, başkaları gibi noter senedine ihtiyaç duymadıklarını, sözlerinin senet olduğunu söyledi.

Aynı zamanda AK Parti'nin hizmet partisi olduğunu ifade eden Eroğlu, kalkınmaya ilgili 2019 yılı sonuna kadar büyük projeler hazırladıklarını belirtti.

Bakan Eroğlu, daha sonra basına kapalı gerçekleştirilen Koordinasyon Toplantısına katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.