Hatay

Hatay Büyükşehir Belediyespor'da transfer

21:46 10 Mayıs 2016
Hatay Büyükşehir Belediyespor'da transfer

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor, tamamlanan 2015-2016 sezonunda Mersin Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen Rus pivot Marina Kuzina'yı transfer etti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisi ve Yaşam Merkezi'nde yeni transfer Kuzina ve başantrenör Ekin Baş'ın da katılımıyla basın toplantısı düzenledi.

Kadın basketbol takımını elde ettiği başarılardan dolayı tebrik eden Savaş, Kuzina'nın artık Hatay Büyükşehir Belediyespor için mücadele edeceğini belirterek şunları söyledi:

"Geçen yıl düşme potasındayken bu yıl Avrupa 3'üncüsü olmuş bir takıma kök söktüren bir takıma sahibiz. Hocamızın emekleri çok büyük ancak deplasman maçlarında olsun kendi sahamızda oynadığımız maçlar olsun bizi her zaman destekleyen büyük Hatay taraftarına teşekkür ederiz. Başarımız hiçbir zaman tesadüfi olmadı, bunun için yıllarca emek harcadık. Bugün kaliteli bir takıma sahipsek bunu sistemli çalışmaya ve tesisleşmeye borçluyuz. Tesislerimizin sayısını her geçen gün arttırıp spor şehri olma yolunda hamlelerimize devam edeceğiz. Basketbol takımımıza yeni bir sporcumuz katıldı. Rusya Milli Takımı oyuncusu ve Mersin Büyükşehir Belediyespor'dan yeni transferimiz Marina Kuzina artık bizimle yeni başarılar için mücadele edecek."

Rus oyuncu Kuzina ise yaptığı konuşmada, Hatay'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Ekin Baş ise elde ettikleri başarıların arkasında, kendilerine her zaman destek veren Başkan Savaş'ın bulunduğunu belirtti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.