Hatay

Hatay Umut Deryası Derneği'nden yardım çağrısı

15:37 24 Ekim 2018
Hatay Umut Deryası Derneği'nden yardım çağrısı

Hatay Umut Deryası İnsani Yardım ve Dayanışma Derneği, yaklaşan kış ayları dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine yardım çağrısında bulundu.

Yardım çağrısı kapsamında bir restoranda düzenlenen programda bir araya gelen dernek üyeleri, yardım çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Dernek Başkanı Arzu Savaş, toplantıda yaptığı konuşmada, kuruluş amaçlarının ihtiyaç sahiplerine yardım etmek olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Amacımız, ihtiyaç sahiplerine milliyet ayrımı yapmaksızın ayakkabı, giyim, erzak yardımı yapmaktır. Yaklaşan kış ayları dolayısıyla yakacak ve benzeri destekleri sağlayarak, böylece hem şehrimizdeki yoksulluktan oluşabilecek suç oranını azaltmayı hem de bir arada yaşayan toplumun daha da uyum içinde olmasını sağlamayı hedefliyoruz."

Savaş, faaliyet programları kapsamında Antakya ilçesinde 1-2 Kasım tarihlerinde kermes düzenleyeceklerini belirterek, geliriyle özellikle çocuklara soğuk kış ayları öncesi giyim yardımı yapmayı hedefledikleri kermese katılım çağrısı yaptı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.