Dünyaca ünlü şarkıcı Inna Çorlu’da mahsur kaldı!

Dünya genelinde Inna adıyla bilinen Rumen şarkıcı Elena Alexandra Apostoleanu, Çorlu hava sahasında mahsur kaldı. İstanbul’a gelip hayranlarıyla buluşmak isteyen sanatçı, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Türkiye’de de binlerce kişi tarafından takip edilen şarkıcı kısa sürede gündeme oturdu.

Dünyaca ünlü şarkıcı Inna Çorlu’da mahsur kaldı!
Dünyaca ünlü şarkıcı Inna Çorlu’da mahsur kaldı!
GİRİŞ 26.01.2022 12:29 GÜNCELLEME 26.01.2022 12:29
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İngilizce şarkılarıyla hafızalara kazınan ünlü sanatçı Inna, İstanbul yolculuğunda kardan nasibini aldı. Rumen menşeili özel uçak, İstanbul Havalimanı’na inemeyince Çorlu civarında beklemeye koyuldu. Inna da o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Daha önce Türkiye’de video klipleri çeken ve milyonlarca kişi tarafından takip edilen yıldız, Türkiye’ye olan hayranlığıyla biliniyor. Sadece Türkiye’de değil, Dünya çapında büyük bir popülariteye sahip olan Inna, yüz milyonlarca kez dinlenen şarkılara sahip.

Hava Muhalefeti İstanbul Sevdasından Vazgeçtiremedi!

Özellikle çoğu klibini İstanbul’da çeken Inna, tekrar Türkiye’deki hayranlarıyla bir araya gelmek için özel uçağıyla yola koyuldu. Ancak, bir süredir yurt genelinde etkili olan hava muhalefeti, Inna’ya da zor anlar yaşattı. Özel uçağıyla Çorlu civarında mahsur kalan şarkıcı, “İstanbul’a gitmek istiyorduk. Ancak hava koşullarından ötürü varamadık. Şimdi beklemedeyiz!” yorumunu yaptı.

Inna Çorlu'da mahsur kaldı!

Çorlu’yu Çorum Sandı

Inna’nın ilk paylaşımını rekor sayıda kişi izleyince, ünlü şarkıcı ikinci paylaşımını da kısa sürede yaptı. İkinci fotoğrafta Çorlu’nun hava sahasından bir fotoğraf daha yayınladı ancak bu kez Çorlu’yu Çorum olarak yazdı. Inna’nın Çorlu ile Çorum’u karıştırması da takipçilerine renkli anlar yaşattı.

Inna, Çorlu'yu Çorum sandı

“Şarkılarım Buradaki Radyolarda Çalıyor mu?”

İkinci gönderisinde Çorlu ile Çorum’u karıştıran İnna, “Çorum’dayım. Burada bir şey var mı? Benim şarkılarım buradaki radyolarda çalıyor mu?” yorumunu düştü. Inna’nın Çorlu’da hava muhalefeti nedeniyle mahsur kalması Türkiye’de ve Romanya’da gündemin ilk sırasına yükseldi.

Türkiye’ye Bayılıyor!

Daha önce Türkiye’de klipler çeken Inna, buradaki hayranlarını ihmal etmiyor. Yılın belirli dönemlerinde çalıştığı menajerlik şirketlerinin düzenlediği organizasyonlara katılıyor.

Rumen şarkıcı Inna

En az Romanya’da olduğu kadar Türkiye’de de bilinen sanatçı, Youtube videolarına varıncaya dek çeşitli yayınlara konuk oluyor. Inna’nın yine bir etkinlik için İstanbul’a geldiği düşünülüyor.  

YORUMLAR 6
  • Yerel rehber 2 yıl önce Şikayet Et
    Geleceğini bilseydik kar yağdırmaz,kırmızı halı sererdik,tövbe tövbe ya habere bak
    Cevapla
  • Ahmet başar 2 yıl önce Şikayet Et
    inna deseniz tanırdık
    Cevapla
  • Cengiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Çorum Cumhuriyeri dır.
    Cevapla
  • Kayseri 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz de ona bayılıyoruz.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    o da kimmiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!