Cristiano Ronaldo'dan Müslüman ülkeye dev yatırım! Fiyatı dudak uçuklattı, tam 430 milyon dolar...

Futbol tarihinin en iyi futbolcularından biri olarak gösterilen Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo Fas'ın Marakeş şehrinde satın aldığı otelle gündeme geldi. Sadece futbola değil, futbol dışı yaptığı yatırımlarla da adından söz ettiren ünlü ismin yeni aldığı otel için ödediği astronomik ücret belli oldu. Ronaldo'nun yeni mülküne tam 430 milyon dolar ödediği ortaya çıktı.. İşte dünya yıldızının yeni otelinden detaylar...

Cristiano Ronaldo'dan Müslüman ülkeye dev yatırım! Fiyatı dudak uçuklattı, tam 430 milyon dolar...
Cristiano Ronaldo'dan Müslüman ülkeye dev yatırım! Fiyatı dudak uçuklattı, tam 430 milyon dolar...
GİRİŞ 28.03.2022 12:18 GÜNCELLEME 28.03.2022 12:18
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Cristiano Ronaldo'nun Müslüman bir ülkeye yaptığı dev yatırım büyük yankı uyandırdı. Dünyanın en iyisi olarak gösterilen yıldız oyuncu futbol dışı yaptığı yatırımlarla sık sık gündeme geliyor. Milyon dolarlar harcayarak evler ve arabalar alan Ronaldo'nun bir otel zinciri de olduğu biliniyor. Son olarak Fas'ın Marakeş şehrinde aldığı otelle adı anılan Ronaldo, bu otel için tam tamına 430 milyon dolar, yani 6.4 milyar TL gibi bir rakam ödedi. Adı 'Pestana CR7 Lifestyle' olan otelin bir gecelik oda fiyatları da ortaya çıktı. İşte dünya yıldızı Ronaldo'nun yeni satın aldığı otelden detaylar...

Cristiano Yatırımlarına Devam Ediyor

Manchester United forması giyen Ronaldo, otel zincirine bir yenisini ekledi. Lizbon, Madrid, New York ve kendi adası olan Madeira'da işletme sahibi olan Cristiano, son aldığı mülkle gündeme bomba gibi düştü.

Ronaldo Oteli Tam 6.4 Milyar TL'ye Satın Aldı!

Beşinci otelini Fas'ın Marakeş şehrinde açmaya hazırlanan dünya yıldızı, bu mülk için tam tamına 430 milyon dolar, yani 6.4 milyar TL gibi bir rakam ödedi. Ronaldo'nun satın aldığı ve 'Pestana CR7 Lifestyle' adını koyduğu otelde bir gecelik oda fiyatları 158 ila 372 Pound arasında değişiyor.

Otelin Bir Gecelik Fiyatı 7300 TL

Bu rakam ise 3000 ila 7300 TL arası bir fiyata tekabül ediyor. Toplamda 174 odadan oluşan tesis tabiri caizse para basacak. Otel odalarının dışında tesis içerisinde spa, iş merkezi, havuz ve spor salonu da bulunuyor. 

Ronaldo'nun 5. Lüks İşletmesi!

Atlas Dağları'nın panoramik manzarasına sahip olan havuzlu çatı katı ise tesisin değerine değer katıyor. Portekiz efsanesi Fas'ta aldığı Pestana CR7 Lifestyle oteliyle beraber 5. lüks işletmesinin sahibi oldu.

YORUMLAR 26
  • ceyhun38d@gmail.com 2 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo
    Cevapla
  • Batmanli 2 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu yuzden ronaldo
    Cevapla
  • tespit 2 yıl önce Şikayet Et
    Fas mı küçük fransa kolonisi..geceliği kaç para..kimler yararlanacak..iyi yere iyi yatırım akıllı adam..
    Cevapla
  • Asım 2 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman ol , senin futbolunu cennette de seyretmek isteriz İnşallah.
    Cevapla
  • Aliiiii 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin cennete gidecegin belli mi ki
    Cevapla
  • mahmut 2 yıl önce Şikayet Et
    cennete kaybetmek yok rekabette yok rekabet yoksa da zevk yok
    Cevapla
  • mahmut 2 yıl önce Şikayet Et
    asım kardeşim kalpler Allah c.c elindedir. hidayet nacak O ndandır isteyene istekli olana verir.çok cahilsin cennet nasıl bir yer onu bile bilmiyorsun.kendini darı ambarında sanıyorsun.okumanı bir alimi özellikle ehli sünnet cübbeli hocamı tavsiye ederim güzel kardeşim.
    Cevapla
  • Çeçen muhafız 2 yıl önce Şikayet Et
    İslamla hidayet bulur inşallah. Kalbi güzel olanlara İslam şuuru Nasib eyle yarabbi. Unutmayın İbrahim aleyhisselama babasıda Numrudun marangoz zattı vede nemrudun dinine mensuptu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!
Sancaktepe'deki jakuzi yalanı böyle patladı! Fondaş medyayla şov girişimi fos çıktı