Ajda Pekkan dua istedi! Meğer hayali...

Türkiye'nin Süperstar olarak tanıdığı Ajda Pekkan yaptığı itiraf oldukça şaşırttı. İzmir'de gerçekleşen konserinde kendisine ilişkin bilgiler paylaşan Ajda Pekkan, hayallerinden bahsetmeyi de ihmal etmedi. Konsere katılanlardan hayali için dua istedi. İşte Ajda Pekkan'ın hiç bilinmeyen hayali...

Ajda Pekkan dua istedi! Meğer hayali...
Ajda Pekkan dua istedi! Meğer hayali...
GİRİŞ 18.05.2022 09:51 GÜNCELLEME 18.05.2022 09:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

50 yıldan fazla süredir sahnelerde boy gösteren ünlü sanatçı Ajda Pekkan yine yaptığı açıklamalar ile ülke gündemine oturdu. İzmir'de sevenleri ile bir araya gelen Süperstar hayallerini anlattı. Daha sonra da bu hayalini gerçekleştirmek için dinleyenlerinden dua istedi. 

Ajda Pekkan

Teşkilat'tan ayrılan Mesut Akusta açtı ağzını yumdu gözünü: Yapılacak iş değil! Teşkilat'tan ayrılan Mesut Akusta açtı ağzını yumdu gözünü: Yapılacak iş değil!

76 yaşındaki ünlü şarkıcı Ajda Pekkan daha önce de hayallerinden bahsetmiş ve bazı toplu taşıma araçlarını hiç kullanmadığından muzdarip olduğunu dile getirmişti. Bugüne dek hiç metroya ve metrobüse binmediğini itiraf eden Pekkan, bunlara binmeyi de arzuladığını söylemişti. Ayrıca Marmaray'ı çok merak ettiğini ve muhakkak binmek istediğini ifade etmişti. Şimdiki hayali de oldukça şaşırttı. 

Ajda Pekkan'ın İzmir konseri

Çocuktan Al Haberi'nin tatlı Efe'si büyüdü! Çitos Efe son hali...Çocuktan Al Haberi'nin tatlı Efe'si büyüdü! Çitos Efe son hali...

AJDA PEKKAN'IN HAYALİ...

8 Mayıs'ta İzmir Kültürpark Açıkhava Konseri'nde performans sergileyen Ajda Pekkan İzmir'e ve İzmirliler'e güzel kelimeler kullandı. Ardından da, İzmir'i çok güzel bir şehir olarak tanımladığını, ve İzmir'de yaşamak istediğini söyledi. Bu hayalini sevenlerine aktaran Ajda Pekkan bu istediğinin gerçekleşmesine yönelik dua istedi. 

Ajda Pekkan'ın hayali

Güllü Erhan merak edilen soyu yanıtladı! Kurtlar Vadisi yeniden başlayacak mı? Güllü Erhan merak edilen soyu yanıtladı! Kurtlar Vadisi yeniden başlayacak mı?

YORUMLAR 3
  • Gulce gass 1 yıl önce Şikayet Et
    Cok mu zor İzmir'e yasamak unun için taşınıyorum der olur ama ihtiraslarina gem vuramiyorlar zira bunlara olum yok
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    neme lazım,helal,kadın 77 yaşında ve hala konser verebiliyor.yalnız bu kadar formda kalmak için ne yapıyor,bazı zenginlerin genç kalabilmek için bebek cenininden vucutlarına bi tür hücre nakli yaptırdığını duydum.bilhassa Avrupa da yapılıyormuş,sırrı bumu acaba.
    Cevapla
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    ne ulaşılmaz hayalleri varmış çok üzüldüm
    Cevapla
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi