Hadise istediği evin kirası için 600 bin lirayı gözden çıkardı! Hafta sonları için...

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in, evliliklerinim ardından ev arayışında oldukları biliniyordu. Gözlerden uzak, sessiz bir bölgede yaşamına devam etmek isteyen çift, aradığı evi Riva'da buldu. Sadece hafta sonu zaman geçirecekleri bu evin yıllık kirasının 600 Bin Türk lirası olduğu öğrenildi.

Hadise istediği evin kirası için 600 bin lirayı gözden çıkardı! Hafta sonları için...
Hadise istediği evin kirası için 600 bin lirayı gözden çıkardı! Hafta sonları için...
GİRİŞ 16.05.2022 11:26 GÜNCELLEME 16.05.2022 11:26
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Yılların şarkıcısı Hadise, iş adamı Mehmet Dinçerler ile evlenmesinin ardından herkesin merak ettiği hamlesini yaptı. Sosyal medyada da gündem olan gizli evliliğinin ardından oturacakları evi tuttu. Alınan bilgiye göre, taze çiftin tuttuğu evin günlük kirası bir hayli fazla. 

Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile evlendikten sonra kendi ev düzenlerini kuramadı. Bir süredir kendilerine ev baktıkları biliniyordu. Bir süredir arayışları devam eden çiftin istedikleri evi buldukları öğrenildi. 

Hadise

Recep İvedik 7 sinemada yayınlanmayacak! 120 milyon liralık film...Recep İvedik 7 sinemada yayınlanmayacak! 120 milyon liralık film...

GÖZLERDEN UZAK BİR EV OLMASINI İSTEDİLER

Hadise'nin bir dönem İstinye'de ikamet ettiği, ancak gözlerden uzak bir hayat yaşamayı arzuladığı için Göktürk'te bir eve geçtiği biliniyordu. Evlendikten sonra da sessiz sakin bir yaşamın hayalini kuran taze çift, İstanbul'un hem içinde hem de uzağında denilebilecek Riva'da ev tuttular. 

Mehmet Dinçerler ve Hadise

Ajda Pekkan önce itiraf etti, sonra dua istedi! Süperstarın hayali...Ajda Pekkan önce itiraf etti, sonra dua istedi! Süperstarın hayali...

YILLIK KİRA: 600 BİN LİRA 

Takvim'in haberine göre, Riva'da bir villa kiraladıkları bilinen Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinin kira bedellerinin 50 Bin Türk Lirası olduğu öğrenildi. Ancak tuttukları bu evi sadece hafta sonları kullanacakları bilgisi de bulunmaktadır. 

Tutulan bu evin yıllık kirası ise 600 Bin Türk Lirası. Çiftin, günlük hayatlarına devam etmek için başka bir ev kiralayacakları tahmin ediliyor. 7 odasının olduğu bilinen bu villayı ise sadece hafta sonları kullanacaklar. 

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in tuttuğu ev

YORUMLAR 9
  • aga 1 yıl önce Şikayet Et
    kendinin olsa gider yazamayacaklar onun icin kesin bunu gidere yazacaklar vergi vermemek icin iyi nr
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    tr yap yasa vergi verme baska yerde gørun ne guzel nr o zaman herkes adres baska yerde desin yada cift vatandas vergi vermesin bu sacmalik bitecek paralari tr kazaniyor ise yilda iki gunden fazla kaliyor ise tr herkes gibi vergi verecek bu ne sacmalik bosuna cok sanatci bozmasi avupa usa akin etmiyor vergi vermemek icin hem vergi vermezler hem hainlik yaparlar garibandan vergi almak icin cabalamak yerine adam gibi tr is yapan herkes vergisini tam verecek dersin
    Cevapla
  • Adar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bankaya 200 lira borcumuz oluyor saçlarımız beyazlıyor ödeyene kadar millet 600 bin lira eve veriyor sadece 1 haftalık bile değil kim mazlumun hakkını yiyorsa mazlum insanları bu hale koyuyorsa Allah belasını versin amin
    Cevapla
  • Yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Efendiler pek açsınız, bu çehrenizde bellidir Yiyin, yemezseniz bugün, yarın kalır mı kim bilir? .... Yiyin efendiler, yiyin; bu han-ı iştiha sizin; Doyunca, tıksırınca, patlayıncaya kadar yiyin!
    Cevapla
  • Misafircik 1 yıl önce Şikayet Et
    Para çok olunca bizede şükretmek düşer..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!