Haluk Levent'ten şaşırtan hareket! Kendini aniden yere attığı görüntüler sosyal medyada olay oldu...

Müzikteki başarısının yanı sıra hayvanseverliği ve yardımseverliği ile de akıllara kazınan Haluk Levent, Manisa'da verdiği konserde ilginç anlar yaşattı. Konser alanında kendini aniden yere atan Haluk Levent, sokak köpeklerine sarılmaya çalıştı. O anlar, sosyal medyada da gündem oldu.

Haluk Levent'ten şaşırtan hareket! Kendini aniden yere attığı görüntüler sosyal medyada olay oldu...
Haluk Levent'ten şaşırtan hareket! Kendini aniden yere attığı görüntüler sosyal medyada olay oldu...
GİRİŞ 23.05.2022 09:14 GÜNCELLEME 23.05.2022 09:14
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Haluk Levent, 19 Mayıs'ta Manisa'da düzenlenen etkinlikte konser verdi. Konserde ilginç anlar yaşandı. Kendini yer atan Haluk Levent'i gören katılımcıların çoğu ne olduğunu anlayamazken, ünlü şarkıcı sokak köpeklerine sarılmaya çalıştı. 

Haluk Levent

1993'ten beri aktif olarak müzik hayatında yer alan ve söylediği şarkılarla akıllara kazınan Haluk Levent, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda Manisa'daydı. Manisa'da sevenleri ile buluşan müzisyen, konser alanında şaşırtıcı olaylara imza attı.

Haluk Levent'in Manisa Konseri

Müzik başarısının yanı sıra, yardımseverliği ve hayvanseverliği ile halkın takdirini toplayan Levent, konser alanında sokak köpeklerine sarılmaya çalıştı. Daha sonrasında ise kendini yere attı ve köpeğin yanına uzanarak şarkı söyledi. 

Bu ilginç anlar, konsere katılanların da oldukça dikkatini çekti. İzleyicilerin çoğu elindeki telefonlarla bu anı ölümsüzleştirdi. Görüntüler sosyal medyada da büyük yankı buldu. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Musluman 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne saçma haber bu tur adamlara pirim vermeyin artik
    Cevapla
  • Mohikan2023 1 yıl önce Şikayet Et
    Haluk Levent sen nasıl bir projesin !... Köpek lobisi hiç durmadan çalışıyor. Arkasında/arkalarında ne var kim var ve nasıl bir niyet ve hedef var ciddi ciddi insanın merakını celbediyor.
    Cevapla
  • Berk ünal 1 yıl önce Şikayet Et
    Sokak köpeklerinin yaraladığı çocuklara da sarılsa iyi olur.
    Cevapla
  • Yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    bu ne ya :)
    Cevapla
  • Tuhaf Adam 1 yıl önce Şikayet Et
    Gezi olaylarından sonra bu adam bana uzak arkadaş!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi