Farah Zeynep Abdullah şok dava! 100 binlik tazminat...

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde oynadığı Bergen filmi, hala tartışmalara sebebiyet veriyor. Bergen filminin, Bergen'in katili Halis Serbest'in memleketi Kozan'da yayınlanmaması, büyük yankı uyandırdı. Olayın üstüne Farah Zeynep Abdullah ve Kozan Belediye Başkanı davalık oldu...

Farah Zeynep Abdullah şok dava! 100 binlik tazminat...
Farah Zeynep Abdullah şok dava! 100 binlik tazminat...
GİRİŞ 26.05.2022 09:02 GÜNCELLEME 26.05.2022 09:03
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Başrolünde Erdal Beşikçioğlu ve Farah Zeynep Abdullah'ın bulunduğu Bergen filmi vizyondan kalktı ve olaylar bitmek bilmedi. Filmin çekim aşamasından vizyona girişine kadar tartışmalara sebebiyet veren film, bu kez de başrolündeki Farah Zeynep Abdullah'ı davalık etti.

Türk arabesk müziği sanatçılarından olan Bergen'in hayatının anlatıldığı film, Bergen'in katili Halis Serbest'in memleketi olan Kozan'da yayınlanmadı. Bunun sebebini ise Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan 'şiddet içerikli' olmasına bağladı.

Kozan Belediye Başkanı'nın filmi yayınlamamasına ilişkin ortaya attığı bu sebep, sosyal medyada eleştirilerin odağı oldu. Konuyla ilgili bir tepki de başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah'tan geldi.

Farah Zeynep Abdullah

Farah Zeynep Abdullah kimdir ve nerelidir? Farah Zeynep Abdullah filmleri...Farah Zeynep Abdullah kimdir ve nerelidir? Farah Zeynep Abdullah filmleri...

FARAH ZEYNEP ABDULLAH IQ TESTİ PAYLAŞARAK TEPKİ VERDİ

Sosyal medya üzerinden, Kozan Belediyesi'ni eleştirenler kervanına Farah Zeynep Abdullah da katıldı. Ünlü oyuncu, Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın "Araştırdım film şiddet içeriyor, bu nedenle ilçede hiç yayınlanmayacak" ifadelerini alıntılayarak IQ testi paylaştı.

KOZAN BELEDİYE BAŞKANI DAVA AÇTI

Bergen filminin başrolünde olan oyuncunun yaptığı bu paylaşım Kozan Belediye Başkanı'nı bir hayli hiddetlendirdi. Durum karşısında sessiz kalmayan Kazım Özgan, "Farah Zeynep Abdullah IQ testi yollamış. Bu ne demek oluyor? Bir sanatçıya yakışır mı?" ifadeleri ile yanıt verdi. 

Halis Serbest kimdir ve nerelidir? Kaç yaşında? Halis Serbest hapiste mi?Halis Serbest kimdir ve nerelidir? Kaç yaşında? Halis Serbest hapiste mi?

Kazım Özgan

Yaptığı bu paylaşımın ardından ise ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'a tazminat davası açtı. 

100 BİN LİRALIK DAVA...

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, hakaret suçu ile açtığı tazminat davasında 100 bin lira talep etti. Bu talebinin ardından ise, davadan elde ettiği geliri sosyal yardım derneklerine bağışlayacağını ifade etti. 

Bergen ne kadar izlendi? Rekor kıran Bergen filmi hasılatı ne kadar! Müslüm mü daha fazla izlendi? Bergen ne kadar izlendi? Rekor kıran Bergen filmi hasılatı ne kadar! Müslüm mü daha fazla izlendi?

Bergen filmi afişi

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 13
  • Ali Osman Ertan 1 yıl önce Şikayet Et
    türkiye genelinde gösterime girdiğinde şiddeti diğer yetkililer görememiş bu arkadaşmı görmüş. her gün tv , sinemalarda ve dizilerde şiddet içerenleri görmemişmi.
    Cevapla
  • gariban 1 yıl önce Şikayet Et
    bu flimdeki şiddet içerikli degilde başkanın korkusu nedeniyle izin verilmemişdir
    Cevapla
  • erdem değer 1 yıl önce Şikayet Et
    bakıyorum da katilin hısım akrabaları haberi yorumlarıyla süslüyorlar. IQ testi bu ülkede zorunlu olmalı bence..
    Cevapla
  • Erkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Filim şiddet oldugundan degil Bergeni öldüren adam memleketi Adana Kozanda biz nufuslu aileyiz yayınlanırsa sıkıntı olur yayınlanmasını istemiyorum dedigi için yayınlanmadı bizzat ekranlarda kendi açıkladı
    Cevapla
  • birdost 1 yıl önce Şikayet Et
    kazımcım, kazanmadığın bir seçimin sonucunda oturduğun koltuk sanırım karakterine ağır geliyor. hani sanata ve sanatçıya saygınız vardı.. böyleliklö diyetini ödemiş oldun..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi