Tamer Karadağlı'dan şoke eden açıklama! Muhalefet adayını seçimden sonra...

Çocuklar Duymasın dizisindeki Haluk rolü ile akıllarda kalan Tamer Karadağlı, şimdi de muhalefet adayı ile ilgili tweet ile gündeme geldi. Sosyal medyada oldukça konuşulan paylaşıma ilişkin açıklama Tamer Karadağlı'nın kendisinden geldi. Ortaya çıkan gerçekler, insanları şaşkına uğrattı.

Tamer Karadağlı'dan şoke eden açıklama! Muhalefet adayını seçimden sonra...
Tamer Karadağlı'dan şoke eden açıklama! Muhalefet adayını seçimden sonra...
GİRİŞ 03.07.2022 17:23 GÜNCELLEME 03.07.2022 17:24
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Yaptığı açıklamalar ve çıkışlarla gündem olan Tamer Karadağlı, geçtiğimiz günlerde, muhalefet cephesinin adayına ilişkin paylaşımı ile sosyal medyada oldukça ses getirmişti. Olayın ardından açıklama bizzat Tamer Karadağlı'nın kendisinden geldi. 

Tamer Karadağlı

Dönemin popüler dizisi Çocuklar Duymasın'daki Haluk karakteri ile adından söz ettiren Tamer Karadağlı, 19 Haziran'daki twetti ile gündeme geldi. Büyük yankı uyandıran paylaşımın altından bambaşka gerçek ortaya çıktı. 

MUHALEFET ADAYINI SEÇİMDEN SONRA AÇIKLASIN!

Gündemde olan o paylaşımda, "Muhalefet adayını seçimden sonra açıklasın. Böylece kavgasız gürültüsüz bir seçim geçiririz." ifadeleri kullanıldı. Bu paylaşım kısa süre içinde büyük etkileşim topladı. 

Tamer Karadağlı'ya ait olmayan hesaptan yapılan paylaşım

HESAP KARADAĞLI'YA AİT DEĞİLMİŞ

Twitter üzerinden, yaklaşık 50 bin takipçisi olan Tamer Karadağlı isimli hesabın Tamer Karadağlı'ya ait olmadığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncu konuya ilişkin, Instagram hesabı üzerinden açıklama yaparak, o hesapla bir ilgisinin bulunmadığını bildirdi. 

Tamer Karadağlı'nın Instagram paylaşımı

MEĞER TWİTTER HESABI YOKMUŞ

Karadağlı, ayrıca, kendisinin bir twitter hesabının olmadığının da bilgisini verdi. Bu hesabı çok sayıda ünlü siyasetçinin ve sanatçının takip etmesi de oldukça dikkat çekti. Hesabın 2015'ten beri kullanıldığı da öğrenildi.  

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 36
  • TÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    kim yazmışsa güzel yazmış ama tweeti :)
    Cevapla
  • Vatan aşığı 1 yıl önce Şikayet Et
    Tamer abi adamsın
    Cevapla
  • irfan karaaslan 1 yıl önce Şikayet Et
    hüseyin çelik ve arinça çok aciyorum allah hidayet versin. yazik eďıyorlar kendilerine.
    Cevapla
  • karabahtim 1 yıl önce Şikayet Et
    A) Kiçidaroğlu B) Akşenlik C) Selo Emirbaş D) David'in oğlu. Seyirciye güvenmiyorum, telefonla joker hakkimi kullanmak istiyorum lütfen.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocuğunu neden Amerikan vatandaşı yaptın Karadağlı lafa değil icraata bakarız biz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK Irak’ta köşeye sıkıştı! Elebaşından ‘Misak-ı Milli’ rahatsızlığı
Hamas ateşkes anlaşması için "Türkiye ve Rusya'nın garantörlüğünü istiyor" iddiası