Ajda Pekkan'ın hocası İlham Gencer'in acı günü! 100. yaşına günler kala…

Ajda Pekkan, hocası İlham Gencer'i kötü gününde yalnız bırakmadı. Bir süredir hastanede tedavi gören İlham Gencer'in sağlık durumunu sanat camiasından birçok kişiyi üzmüştü. İlham Gencer'i hastanede sık sık ziyaret eden isimlerden birinin de Ajda Pekkan olduğu öğrenildi.

Ajda Pekkan'ın hocası İlham Gencer'in acı günü! 100. yaşına günler kala…
Ajda Pekkan'ın hocası İlham Gencer'in acı günü! 100. yaşına günler kala…
GİRİŞ 11.07.2022 22:23 GÜNCELLEME 11.07.2022 22:23
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Yaklaşık 50 senedir, ülkenin süperstarı olan bilinen Ajda Pekkan, hocası İlham Gencer'i kötü gününde yalnız bırakmadı. Hastanede tedavi altında olan Gencer'in ziyaretine sık sık gidenlerin başında, Ajda Pekkan da yer alıyor. 

Piyanist ve besteci ve İlham Gencer, doktorların uyarısına rağmen Ramazan ayında oruç tutmayı ihmal etmedi. Ancak yaşı da göz önünde bulundurulunca, tuttuğu oruç vücut direncinin düşmesine sebebiyet verdi. Bunun üzerine rahatsızlıkları baş gösterdi. 

Hastalıkları nüksedince hastaneye kaldırılan İlham Gencer, tedavi görmeye devam ediyor. Çok sayıda ünlünün de hocalığını yapan İlham Gencer, Ajda Pekkan'a olan yakınlığı ile de biliniyor. 

İlham Gencer kimdir ve kaç yaşındadır? İlham Gencer'in hayatı ve biyografisi...İlham Gencer kimdir? Alparslan Türkeş'in danışmanlığını yapan İlham Gencer'in bilinmeyen hayatı...

İlham Gencer

AJDA PEKKAN HOCASINI YALNIZ BIRAKMIYOR!

Ajda Pekkan, Bodrum'da özel bir hastanede tedavi altına alınan İlham Gencer'i yalnız bırakmadı. Süperstar, sık sık ziyaretine gittiği İlham Gencer ile fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi. Çektirdiği fotoğraf, sosyal medyada büyük etkileşim aldı. 

GÜNLER SONRA 100 YAŞINA BASACAK!

Cumhuriyet'in kuruluşuna da şahitlik eden İlham Gencer, önümüzdeki günlerde 100 yaşına basacak. Devlet sanatçısı unvanı da olan Gencer'in, yeni yaşını görmeyi çok arzuladığı biliniyor. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 36
  • Afk 1 yıl önce Şikayet Et
    Zekat herkese farz olmadığı gibi oruçta herkese farz değildir.Oruç tutmak sağlığını bozacak da sevap kazanmazsın vebale girersin
    Cevapla
  • cihan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sana balık ceviz ve kabak çekirdeği tüketmeni öneririm. beynindeki eksikliği tamamlar
    Cevapla
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu hoca çok hızlı fetvacı Belli ki derin hocalardan
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş İslam alimi misin takva diye bir şey duydunmu hani herkeste olmayan bir şey insanı Allah'a yaklaştıran bir ameller serisi işte o adam takvasından dolayı hastalığı göze alıp oruç tutmuş belkide ölüm sebebi o olacak ama karşılığında alacağı mükafat herşeye değer bu anlatılmaz yaşanır
    Cevapla
  • Miyase 1 yıl önce Şikayet Et
    Oruç sağlığa çok faydalı...bağışıklık sisteminde öyle...zaten bitmiş olan bişeyleri oruca bağlamak doğrumu...vade var ecel var...vade bitti mi tamam...
    Cevapla
  • Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    Fazla yaşamış peygamber efendimiz sav 63 yaşında öldü istese ömrünü uzatırdı rabbimin rızasına öldü ümmeti için istedi yani bizim için kurban olurum ben ona
    Cevapla
  • Mustafa Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Vay kurnaz vay ee oruç tut sıhhat bul onu neden demiyorsun. Laf cambazlığı ile insanların inançlarını kirletmeyin. Ol der olur.
    Cevapla
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bilimsellik taslayıp Müslümanları yobaz ilan etme haddini bil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi