Elon Musk'tan takdir toplayan 'anne' açıklaması!

272 milyar USD'lik kişisel servetiyle dünyanın en zengin insanı olarak gösterilen Elon Musk, sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanmasıyla öne çıkıyor. Güney Afrika doğumlu yatırımcı, son paylaşımıyla yüz binlerce etkileşim alırken dikkatleri üzerine çekti. Musk'ın 'anne olmak' üzerine yaptığı yorum geniş bir kitlenin takdirini topladı.

Elon Musk'tan takdir toplayan 'anne' açıklaması!
Elon Musk'tan takdir toplayan 'anne' açıklaması!
GİRİŞ 20.08.2022 19:40 GÜNCELLEME 20.08.2022 19:42
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Twitter'da 100 milyonu aşkın kişinin takip ettiği iş insanı Elon Musk, bu platformda yaptığı paylaşımlarla gündemi değiştirebiliyor. Önceki gün İngiltere Premier Ligi ekibi Manchester United'ı alacağına yönelik espri yaparak ilk sıraya oturan Musk, bu kez 'anne olmak' yorumuyla öne çıktı. İşte, Elon Musk'ın sosyal medyadaki paylaşımı!

TWİTTER'I ALAMADI AMA PAYLAŞIM YAPMAYI DA BIRAKMADI

2022'nin başında Twitter'ı alacağını açıklayan Elon Musk, devam eden günlerde prosedür engeline takılmış ve bu niyetinden vazgeçmek zorunda kalmıştı.

Elon Musk

Twitter'ı alamamasına karşın etkin bir şekilde hesabını kullanan iş insanı, yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Musk bu kez 'anne' yorumuyla dikkat çekti.

GÜNÜN EN ÇOK BEĞENİLEN GÖNDERİSİ!

Elon Musk, 17 Ağustos'ta Twitter'da yaptığı paylaşımda: "Anne olmak, herhangi bir kariyer kadar önemlidir" ifadelerini kullandı. Musk'ın anneliğe yönelik bu görüşü, saatler içerisinde yüz binlerce kişi tarafından beğenildi. On binlerce insan da kendi sayfalarında bu sözleri paylaştı veya alıntılayarak kendi görüşlerini de ekledi.

Elon Musk'ın Twitter'dan yaptığı paylaşım

Kamuoyunda 'espritüel' kişiliğiyle tanınan Elon Musk'a verilen cevaplar da oldukça neşeliydi. Ünlü girişimcinin bir takipçisi: "3 çocuğun annesi olmak bir şirketin CEO'su olmak kadar önemlidir" şeklinde cevap verdi. Bir başkası da: "Baba olmak herhangi bir kariyer kadar önemlidir" yorumunu düştü.

Öte yandan, Elon Musk'ın Twitter üzerinden paylaştığı bu gönderi, günün en çok beğenilen ve etkileşim alan paylaşımı olarak kayıtlara geçti.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 17
  • gazi 1 yıl önce Şikayet Et
    Herhangi bir kariyer kadar değerlidir iltifat değil bence ki Musk tan da iltifat beklemek saçmalık olur anne sıradan bir şey gibi demiş. Halbuki anne herhangi değil en önemli kariyerlerden biridir..
    Cevapla
  • ökkeş 1 yıl önce Şikayet Et
    Anne olmak Allah ın lütfu ikramı, hazine i rahmetinden bir hediyesidir. Allah vermezse kadın ne kadar istese de anne olamaz.
    Cevapla
  • Sakaryalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir de ALLAH desin.
    Cevapla
  • Mirage 1 yıl önce Şikayet Et
    Anne olmak, çok güzel ama evlatları ahiret sınavını kazansın diye çabalama açısından bir o kadar da zor
    Cevapla
  • nimet 1 yıl önce Şikayet Et
    Annelik kadar Kutsal bir değeri, herhangi bir kariyer kadar alçaltmış aslında.. Ve çook beğeni almış.. İŞTE siz BU KADAR SINIZ.. Yüce dinimizde ALLAH C.C Cenneti Annelerin ayağının altına koymuş...
    Cevapla
  • Kerim 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş herhangi bir kariyer derken markette kasiyerlik kast etmiyor çok önemli pozisyonlar için bile mesela bakanlık bir şirketin sahibi ya da ceo su olmak gibi daha önemli diyor zaten denk tutmuyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti